piterstilo pisze:Dzisiaj w godzinach wieczornych w Rybniku na Wodzisławskiej granatowa Lybra sedan ST...Pozdrowienia dla kierownika.

piterstilo pisze:Dzisiaj w godzinach wieczornych w Rybniku na Wodzisławskiej granatowa Lybra sedan ST...Pozdrowienia dla kierownika.
husky83 pisze:Mnie dzisiaj (sobota 24.09) podobno ktoś namierzył i pomachał mi z granatowej Lybry, ale ja nic nie wiem, bo zauważył to mój pasażer, a było to między 11 a 12 w BieruniuJechałem oczywiście bordową Lybrą
EDIT:
uzupełnienie wpisu, czyli parking dla Włoszczyzny pod KWK Sośnica, godzinkę temu (czyli niedziela, godz. 13.50)
Srebrna Lybra ma podkładkę 'konkurencji' (czyli bliźniaczego forum lanciaklub.pl)
husky83 pisze:Wczoraj namierzył mnie ktoś w ciemnoszarej Lybrze SW na numerach SG 08..., ok. 22 na ul. Pszczyńskiej w Gliwicach. Przyznać się, kto to?
XTX pisze:piterstilo pisze:Dzisiaj w godzinach wieczornych w Rybniku na Wodzisławskiej granatowa Lybra sedan ST...Pozdrowienia dla kierownika.To Tobie "mrugałem" awaryjnymi? Ostatnio na Wodzisławskiej sporo Lancii widuję
Piękna ta Emblemka, kolorek taki, którego szukałem, nie mówiąc już o wersjimalenstwo pisze: przyznajemy się....to nasza "3" tj. malenstwo+ Misieek i nasza Emblemka
Jak najbardziej, jednak wtedy spieszyłem się do domku po pracy, strasznie głooodnymalenstwo pisze:następnym razem zapraszamy na pobocze by się poznać
husky83 pisze:Piękna ta Emblemka, kolorek taki, którego szukałem, nie mówiąc już o wersjimalenstwo pisze: przyznajemy się....to nasza "3" tj. malenstwo+ Misieek i nasza Emblemka![]()
Jak najbardziej, jednak wtedy spieszyłem się do domku po pracy, strasznie głooodnymalenstwo pisze:następnym razem zapraszamy na pobocze by się poznać
Widzę przybywa ostatnio Lucynek w Gliwicach
malenstwo pisze:husky83 pisze:Piękna ta Emblemka, kolorek taki, którego szukałem, nie mówiąc już o wersjimalenstwo pisze: przyznajemy się....to nasza "3" tj. malenstwo+ Misieek i nasza Emblemka![]()
Widzę przybywa ostatnio Lucynek w Gliwicach
No przybywa przybywa....my zaraziliśmy się "miłością" do Lucynek przez auto firmowe....![]()
Bunkier pisze: D