Nie trzeci ale czwartyRamzes_II pisze:ale rozumiem skrzynia basowa to nie jest ? to 3 rząd siedzeń ? =:->topcio1 pisze:Polak potrafi dostosować auto

Nie trzeci ale czwartyRamzes_II pisze:ale rozumiem skrzynia basowa to nie jest ? to 3 rząd siedzeń ? =:->topcio1 pisze:Polak potrafi dostosować auto
Przykro mi, ale jesteś w błędzie. To Ford Freestar.wujekp pisze:Przeca to Voyager
Się kłócił nie będę. Amerykaniec z krwi i kości - ten sam tandetny plastik i do bólu praktyczne wnętrze - na pierwszy rzut oka Voyagertopcio1 pisze:Przykro mi, ale jesteś w błędzie. To Ford Freestar.wujekp pisze:Przeca to Voyager
wujekp pisze:Tak czy siak - to czwarty rząd
a na tunelu srodkowym, na jakichś drewienkach przełącznik elektrycznych szyb z fiata 132 uklejonyMłody_H pisze:Co jak co, ale ten polonez według mnie jest świetny. Jeszcze tylko kokpit starego typu i mistrzostwo. Wszystko zrobione z głową, nie jakaś glebogryzarka jak to dzisiaj modne.
Jeśli został tak wyremontowany to znaczy, że perełką prosto z szopy nie był więc nie ma co płakać nad oryginałem. Z resztą caro należą do grupy "jak zepsuć auto liftingiem".
Do twórcy tego mam ale:Nawet zderzaki szpachlowane na stałe do karoserii.
Jak tak można.