Kappa będzie miała w sobotęNat pisze:Hehe, jedynie Delta ma "ślady wjazdowe"

Themy nie ruszam póki sól nie spłynie

Serdecznie pozdrawiam.
Kappa będzie miała w sobotęNat pisze:Hehe, jedynie Delta ma "ślady wjazdowe"
aaa!!! nie widziałem Cię Grodekgrodek pisze:Rybnik 15.30 , wyjazd z biedronki (dawny PKS) , czarna Lybra SW , kolega MacioBA
Byłem za TobąMacioBA pisze:aaa!!! nie widziałem Cię Grodekgrodek pisze:Rybnik 15.30 , wyjazd z biedronki (dawny PKS) , czarna Lybra SW , kolega MacioBA![]()
Ostatnimi czasy stoi tam częściej niż w domu, a to wszystko przez to, że obok kuzyn kupił dom i mój tato pomaga mu w remoncieCocos pisze:Dziś jakoś chwilę po 19:00 w Warszawie, Jerozolimskimi na wysokości Skoroszy w stronę centrum mknęła groszkowa(??) Lybra SW z blachami WU, a za moment, po skręcie w Ryżową, kolejna Lybra SW tym razem na blachach FZI. Może ktoś od nas?
A w piątek w Wieluniu koło przy pętli autobusowej na ul. 18. Stycznia (tak, wiem, pętla to zbyt dumna nazwa dla tej zatoczki) stała sobie Lyberka Kamila FXX'a - nie pierwszy raz zresztą widziana w tym miejscu
Wszędzie jej pełno. Dzisiaj ją trzy razy ustrzeliłempiterstilo pisze:Bordowa Kappa FSW, widziana dzisiaj dwa razy w Rybniku, pod starostwem rano, na Chrobrego w godzinach popołudniowych.
To mi przypomniało,że w tym miejscu ( komis na ul. Budowlanych) widziałem ją już dawniej. Dzisiaj byłem przekonany, że ktoś z regionu kupił, a jeszcze nie przerejestrował.grodek pisze:Wszędzie jej pełno. Dzisiaj ją trzy razy ustrzeliłempiterstilo pisze:Bordowa Kappa FSW, widziana dzisiaj dwa razy w Rybniku, pod starostwem rano, na Chrobrego w godzinach popołudniowych.![]()