Lancia widziana na trasie
hej to teraz ja wychodzę na gówniarza.. a żeby nie było OT to często widzę na grójeckiej przy pl.narutowicza czarną deltę Turbo na felach od integrale, ze sterczącym spojlerkiem i w średnim stanie wizualnym (wiem, moja Y10 po 4 miesiącach bez mycia też tak wygląda.. )
jest: Y10T [ było: A112, 7 x Y10, 2 x Y ][ tel. 574-797-629 ]

Granatowa była moja, wcale nie bardziej czysta"Simon" pisze:Kolor sie zgadza, blachy też, miejsce też, brud też ( taka pogoda"Gawlick" pisze:Dzisiaj koło 12 pod instytutem Informatyki i Dziennikarstwa na Joliot Curie
http://img215.imageshack.us/img215/5719 ... 156ot6.jpg[/img]
Simon to Twoja moze?). Więc to na pewno moja !!
![]()
No i stała tam granatowa ( czarna? ) Kappa jak wysiadałem.

A dzisiaj na rynku około 11.30:
http://img184.imageshack.us/img184/1802 ... 161dw3.jpg[/img]
i
http://img517.imageshack.us/img517/4439 ... 162md8.jpg[/img]
Pozdrowienia

A co do wieku to cieszy mnie niezmiernie, że "nas młodych" jest tak duzo

Rodzinnie:
Były: Thema 3.0 V6/ Thema 2.0 Turbo 16v/Thema 2.0 8v/Kappa 2.4 TDS
Są: Y Elefantino 1.2 16v Super-Fire/ Lybra SW 2.4 JTD
Lybra SW 2.4 JTD 00`
Suzuki Swift 1.3 97`
Y Elefantino 1.2 16v 02`
Były: Thema 3.0 V6/ Thema 2.0 Turbo 16v/Thema 2.0 8v/Kappa 2.4 TDS
Są: Y Elefantino 1.2 16v Super-Fire/ Lybra SW 2.4 JTD

Dunin dlaczego na gowniarza? Czyzby jeszcze mlodszy rocznik?
A dzis sie ich troche wysypalo...
Ciemna Kappa na rondzie w Karczewie (jeszcze na starych blachach)
Niebieska Kappa na skrzyzowaniu francuskiej z walem miedzeszynskim (juz ktorys raz ja widze)
I niestety ostatni widok mnie rozczarowal... w Centrum Szkolenia Policjantów - wjechalem tam jako serwisant kolegi, ktory startowal w "Rajdzie Zimy"
- stoi niebieska Kappa na flaku i widac, ze spory juz tam czas bo zaniedbana i bez tablic...
zapewne firmowa... szkoda, ze zdecia nie zrobilem.

A dzis sie ich troche wysypalo...
Niebieska Kappa na skrzyzowaniu francuskiej z walem miedzeszynskim (juz ktorys raz ja widze)
I niestety ostatni widok mnie rozczarowal... w Centrum Szkolenia Policjantów - wjechalem tam jako serwisant kolegi, ktory startowal w "Rajdzie Zimy"

zapomniałeś o 2 deltach startujących w KJS-ie"Krociak" pisze:A dzis sie ich troche wysypalo...
I niestety ostatni widok mnie rozczarowal... w Centrum Szkolenia Policjantów - wjechalem tam jako serwisant kolegi, ktory startowal w "Rajdzie Zimy"- stoi niebieska Kappa na flaku i widac, ze spory juz tam czas bo zaniedbana i bez tablic...
zapewne firmowa... szkoda, ze zdecia nie zrobilem.

'87, i to samiuśki koniec"Krociak" pisze:Dunin dlaczego na gowniarza? Czyzby jeszcze mlodszy rocznik?![]()

"hamberg" pisze:tych co oslepiasz - szczegolnie w deszczowa pogode tez masz w ....?"Ubiq" pisze: A ja śmigam na halogenach bo tak ładniej wygląda i mam ich w.... tak jak mandaty za waparkDziś jeden po prostu zmyłem z szyby za pomocą zmyślnego urządzenia jakim są wycieraczki
sorry ze sie czepiam ale miej taka swiadomosc ze hologeny sie wlacza w odpowiednich warunkach i komus (nie tylko gliniarzom) moze to przeszkadzac.
akurat w deszcz halogeny sa wskazane o czym nie każdy wie a już tirowcy na pewno nie wiedza o tym i jeszcze na cb się mądrzą
halogeny nie powinny oślepiać. chyba, że takie z allegro samodzielnie montowane na blachowkręty albo powertape..

Poznań, 17 lutego godz. 13:00 ul. Zamenhoffa w kierunku Rondo Rataje. Srebrna Lybra sedan. Na samym rondzie się pozdrowiliśmy
Ciekawe czy był to ktoś od nas.

Ciekawe czy był to ktoś od nas.
Dziś we Włochach minąłem się z czarną Kappą WI, niestety nie zdążyliśmy się pozdrowić
a z Włoch aż do Lazurowej jechała za mną Kappa taxi, identyczna jak moja. Mercedesów im
na szrotach zabrakło?

Hi! Wczoraj czarna Kappa z boxem na dachu tuż przed Kielcami droga nr 73 .
Pzdr.
Pzdr.
była Lancia Kappa 2,4 TDs 1995r.
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm
Moze moja (WI) bo sie zamienilem wczoraj z ojcem samochodami ^^"arkashka" pisze:Dziś we Włochach minąłem się z czarną Kappą WI, niestety nie zdążyliśmy się pozdrowića z Włoch aż do Lazurowej jechała za mną Kappa taxi, identyczna jak moja. Mercedesów im
na szrotach zabrakło?
Uwaga, jutro robię nalot na Gliwice i Katowice
.
Pozdrowionka dla właściciela Lybry SW srebrnej nr DW 4..CL - piątek 22 luty, wybrzeże Pasteura

Pozdrowionka dla właściciela Lybry SW srebrnej nr DW 4..CL - piątek 22 luty, wybrzeże Pasteura

Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662

Ja dzisiaj widzialem Kappe SW początek WW , Grochów City
Ulica Prochowa

Rajd po Gliwicach i Katowicach zakończony.
Pozdrowionka dla Pani prowadzącej Kappę SW - Gliwice, ul. Chorzowska ok. 10.00.
oraz dla właściciela Liberki sedan kolor srebrny - Gliwice, ul. Metalowców 6.
W Katowicach
nie widziałem żadnej Lucyny.
Oraz chcę podziękować za miłą rozmowę Mobilkowi, z którym sobie troszkę pogadalśmy (przez CB) na temat Kapp. Kolega odwiedza nasze forum i chce zakupić Kappe JTD
.
Pozdrowionka dla Pani prowadzącej Kappę SW - Gliwice, ul. Chorzowska ok. 10.00.
oraz dla właściciela Liberki sedan kolor srebrny - Gliwice, ul. Metalowców 6.
W Katowicach

Oraz chcę podziękować za miłą rozmowę Mobilkowi, z którym sobie troszkę pogadalśmy (przez CB) na temat Kapp. Kolega odwiedza nasze forum i chce zakupić Kappe JTD

Pozdrawiam D1

- Taz
- Klubowicz
- Imię: Irek
- Kontakt:
Kto dzisiaj stał granatową kappą z oryginalnymi kołpakami na ul. Kopernika w Krk ok godz 15.20 ?
'12 Lancia Voyager 3,6
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG