Odkad jezdze Lancia zawsze zwracam uwage na auta tej marki

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Widzę że się rozochociłeś do spotkań w browarach."darkobo" pisze:Jak będzie dobry termin i miejsce to i z Centrum i ze Śląska, a nawet z Mazowsza nie jest daleko, nie ???
(browar Częstochowa to jeszcze działa ?)
A czyż nie było fajnie ? I frekwencja jakaś taka wysoka"strang" pisze:Widzę że się rozochociłeś do spotkań w browarach."darkobo" pisze:Jak będzie dobry termin i miejsce to i z Centrum i ze Śląska, a nawet z Mazowsza nie jest daleko, nie ???
(browar Częstochowa to jeszcze działa ?)
Zgadzam się że było fajnie i też się rozochociłem,szkoda tylko że tak krótko. Może by tym razem zrezygnować z części poznawczej i poprostu zaparkować w pobliżu jakiejś knajpy i pobyć ze sobą??"darkobo" pisze:A czyż nie było fajnie ? I frekwencja jakaś taka wysoka"strang" pisze:Widzę że się rozochociłeś do spotkań w browarach."darkobo" pisze:Jak będzie dobry termin i miejsce to i z Centrum i ze Śląska, a nawet z Mazowsza nie jest daleko, nie ???
(browar Częstochowa to jeszcze działa ?)A do Cz-wy z miasta Łodzi ciut bliżej.
Mam wrażenie, że częśc poznawcza stanowiła jednak coś w rodzaju magnesu. Ale oczywiście nie jest ona obowiązkowa."strang" pisze:Może by tym razem zrezygnować z części poznawczej i poprostu zaparkować w pobliżu jakiejś knajpy i pobyć ze sobą??
Poraj+Olsztyn lub Janów+Złoty Stok to są dobre pomysły. Wrzucić temat na Forum??"darkobo" pisze: I jakby Częstochowa coś wymysliła (jak widzę trochę Was tam jest) na przykład w jakimś Poraju, Złotym Stoku, albo cóś, a nawet na Rynku Wieluńskim to mogłoby się okazać, że trochę Lucynek się zjawi
![]()
Zanęcić zawsze można, a nuż coś się złapie"strang" pisze:Poraj+Olsztyn lub Janów+Złoty Stok to są dobre pomysły. Wrzucić temat na Forum??
witam witam jak coś to lokalnego spota bardzo chetnie można by w sobote po południu zjechac sie gdzies"BOBER" pisze:witam kolegów z częstochowy a czarnej themki nie mijacie po naszych drogach co????? ja mam czarną , mój kuzyn też i kolega srebrną .
to znaczy nie chcecie przybyszów"Blash" pisze: witam witam jak coś to lokalnego spota bardzo chetnie można by w sobote po południu zjechac sie gdzies