Ale ja optymistą jestem i wierzę, że zrobią taką co się ścigać bedzie chciała"Simon" pisze:nie wygląda na taką co by się chciała ścigać

Ale ja optymistą jestem i wierzę, że zrobią taką co się ścigać bedzie chciała"Simon" pisze:nie wygląda na taką co by się chciała ścigać
rodzynek rodzynek"Krociak" pisze:Troche mnie to wszystko jednak dziwi.
Z jednej strony ludziom na sama wiesc o włoskim aucie robi sie nie dobrze. Bo to Lancia, bo to Fiatowskie - wiec sie psuje i jest zle, chodz nigdy pewnie nie mieli stycznosci z jakimkolwiek autem z Włoch (włoskiego malucha zostawmy).
Z drugiej strony, mozemy sami zauwazyc w tych artukulach jaka to włoska motoryzacja ma nieprzecietna marke i prestiz. Wszedzie och i ach. Rodzynek w Genewie itd.
Niech sie ludzie zdecyduja bo mozna oszalec z nadmiaru wrazen lub grozy i dlugiej listy zdan za lub przeciw
stawiam że Bravo plus 15-20 %"Ubiq" pisze:A ja mam tylko jedno pytanie.... ile ?
Jest taka dziwna reguła, że o włoskich autach (a zwłaszcza Lancii) najczęściej źle wypowiadają sie Ci, któryz nimi w ogóle nie jeździli"Krociak" pisze:Niech sie ludzie zdecyduja bo mozna oszalec z nadmiaru wrazen lub grozy i dlugiej listy zdan za lub przeciw
mi po tym plastiku pod gałką wygląda raczej na podciągany wsteczny jak np w oplach...ale jak będzie w rzeczywistości to zobaczymy niedługo"Bonk" pisze:Na duzych formatach zdjec wyglada jakby wsteczny byl wciskany i do przodu jak w VW.
Skala predkosciomierza tez ciekawa. Zobaczymy co dokladnie z silnikami wymyslili i tapicerkami
Narazie jak dla mnie obiecujaco