30.03.2008 - Lancia Mazovia Spot
Moderator: Wilkin
A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam). Samochody można spokojnie postawić w rzędzie. Miejsce zawsze tam widziałem. Jeżeli ktoś jest teraz w Warszawie to moze jutro sprawdzi. Jeżeli nie, to zerknę na to we wtorek, ale o ile mnie pamięc nie myli to spokojnie byśmy się pomiecili. A w przypadku zmarznięcia jakby pogoda nie dopisała, na barce jest jakaś knajpka i ciepłej herbaty można się napić.
Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
Łukasz
w ten sposób wszyscy pobładzą a nei ma jak zawrócić ... poza tym 15 samochodów chyba się nei zmieści ..."Weeb" pisze:A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam).
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Dlaczego mają pobłądzić ? Wjazd z tego co pamiętam jest pod mostem Poniatowskiego (potwierdzę i rozrysuję na mapce we wtorek), jadąc w kierunku na Gdańsk."pew" pisze:w ten sposób wszyscy pobładzą a nei ma jak zawrócić ... poza tym 15 samochodów chyba się nei zmieści ..."Weeb" pisze:A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam).
15 samochodów nie powinno być problemem w tym miejscu. W lecie widziałem tam 3 autokary wzdłuż muru. Poza tym zaproponuj kolego miejscówkę, gdzie się taka ilość samochodów zmieści, ja się dostosuję. Podziemia Blue City to trochę nieciekawa sceneria. Poza tym idzie wiosna i trzeba wychodzić na powierzchnię a nie chować się po piwnicach.
Jest jeszcze jedno miejsce (nota bene miejsce spotkań Saabowiczów). Barka pod mostem Łazienkowskim. Polana jest tam w miarę równa i na pewno zmieści się dużo więcej Lancii niż 20. Prolem w tym, że wchodząc tam na łajbę samochody znikkną nam z oczu.
Nie znam więcej miejsc w Warszawie z bezpośrednią bliskością knajp gdzie możnaby postawić około 20 samochodów.
Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
Miejscem spotkań klubu F-body jest np. Cafe Route 66 przy trasie Toruńskiej. Miejsce całkiem spoko ale sceneria i głośność ruchu nie za bardzo znośne...
Ja jestem za miejsce gdzie będzie troche zieleni, w koncu mamy wiosnę (zimę
?) więc moze będzie ladna pogoda a na pewno niektorzy będą chcieli przyjechać z żonexami i pociechami także przyjemne z pożytecznym 
Ja jestem za miejsce gdzie będzie troche zieleni, w koncu mamy wiosnę (zimę

gdzie ta wiosna? sypie śnieg ... jak tak ma być za tydzień to trzeba mieć alternatywę z dachem ...
btw Nat może chcesz tanio kupić wycieraczki do swojej Delty? kupili mi nie sprawdziwszy o którą wersję chodzi ...
btw Nat może chcesz tanio kupić wycieraczki do swojej Delty? kupili mi nie sprawdziwszy o którą wersję chodzi ...
Pepe le Pew
"pew" pisze:gdzie ta wiosna? sypie śnieg ... jak tak ma być za tydzień to trzeba mieć alternatywę z dachem ...
Trochę wiecej optymizmu

Nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy proponowali jakieś miejsca a w czwartek-piątek padnie ostateczna decyzja meteorologiczno-ubiq'owa

Ja sie pokręce dzisiaj i jutro po mieście i popatrze co ciekawego jest z zadaszeniem i bez.
...o 9:30 będę Betą na Okęciu .
Chciałbym wiedzieć , czy na Gdańsk ,
Lublin , Kraków ,Toruń , Białystok ,Poznań
mam jechać , aby się z Wami spotkać i o której ?
pozdrawiam ,
Marco
Chciałbym wiedzieć , czy na Gdańsk ,
Lublin , Kraków ,Toruń , Białystok ,Poznań
mam jechać , aby się z Wami spotkać i o której ?

pozdrawiam ,
Marco
Podejrzewam że ja kolo 10 będę na lotnisku także jak coś mozemy pojechac razem
Sixt
- Czerwona Beta , Okecie 10:00 - przyloty . 

Myśl niezła, tam spoty robi Saab Polska"Weeb" pisze:A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam). Samochody można spokojnie postawić w rzędzie. Miejsce zawsze tam widziałem. Jeżeli ktoś jest teraz w Warszawie to moze jutro sprawdzi. Jeżeli nie, to zerknę na to we wtorek, ale o ile mnie pamięc nie myli to spokojnie byśmy się pomiecili. A w przypadku zmarznięcia jakby pogoda nie dopisała, na barce jest jakaś knajpka i ciepłej herbaty można się napić.

Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
-
- Klubowicz
jeśli chodzi o Blue City może być ciężko bo uwielbiana przez LKP "szara strefa" jest zamknięta.
z tego co mi wiadomo jest tam teraz parking na pracowników biur
z tego co mi wiadomo jest tam teraz parking na pracowników biur

Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
Saab Polska robi spoty przy moście Łazienkowskim (w drugim poście napisałem"Ubiq" pisze:Myśl niezła, tam spoty robi Saab Polska"Weeb" pisze:A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam). Samochody można spokojnie postawić w rzędzie. Miejsce zawsze tam widziałem. Jeżeli ktoś jest teraz w Warszawie to moze jutro sprawdzi. Jeżeli nie, to zerknę na to we wtorek, ale o ile mnie pamięc nie myli to spokojnie byśmy się pomiecili. A w przypadku zmarznięcia jakby pogoda nie dopisała, na barce jest jakaś knajpka i ciepłej herbaty można się napić.

Dlatego też przy Poniatowskim mogłoby być lepiej

Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
"marco" pisze:Sixt- Czerwona Beta , Okecie 10:00 - przyloty .
No problem, lotnisko to kiedys byl moj drugi dom wiec znajdę bez problemu

Dam Ci tylko dobrą rade : nie stawaj nigdzie oprócz parkingów, chlopaki z prewencji i drogowki polują na Bogu ducha winnych ludzi i zazwyczaj gadania nie ma z nimi. Postaw go sobie na parkingu, wpadne i wyjedziesz za free

O'K - Dziękuję ."Sixt" pisze:"marco" pisze:Sixt- Czerwona Beta , Okecie 10:00 - przyloty .
No problem, lotnisko to kiedys byl moj drugi dom wiec znajdę bez problemu
Dam Ci tylko dobrą rade : nie stawaj nigdzie oprócz parkingów, chlopaki z prewencji i drogowki polują na Bogu ducha winnych ludzi i zazwyczaj gadania nie ma z nimi. Postaw go sobie na parkingu, wpadne i wyjedziesz za free