30.03.2008 - Lancia Mazovia Spot

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

Awatar użytkownika
Weeb
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Weeb » 23 mar 2008, 22:37

A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam). Samochody można spokojnie postawić w rzędzie. Miejsce zawsze tam widziałem. Jeżeli ktoś jest teraz w Warszawie to moze jutro sprawdzi. Jeżeli nie, to zerknę na to we wtorek, ale o ile mnie pamięc nie myli to spokojnie byśmy się pomiecili. A w przypadku zmarznięcia jakby pogoda nie dopisała, na barce jest jakaś knajpka i ciepłej herbaty można się napić.
Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97

tony
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: tony » 24 mar 2008, 1:11

popieram:)

Awatar użytkownika
pew
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: pew » 24 mar 2008, 11:34

"Weeb" pisze:A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam).
w ten sposób wszyscy pobładzą a nei ma jak zawrócić ... poza tym 15 samochodów chyba się nei zmieści ...
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT

Awatar użytkownika
Weeb
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Weeb » 24 mar 2008, 11:44

"pew" pisze:
"Weeb" pisze:A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam).
w ten sposób wszyscy pobładzą a nei ma jak zawrócić ... poza tym 15 samochodów chyba się nei zmieści ...
Dlaczego mają pobłądzić ? Wjazd z tego co pamiętam jest pod mostem Poniatowskiego (potwierdzę i rozrysuję na mapce we wtorek), jadąc w kierunku na Gdańsk.

15 samochodów nie powinno być problemem w tym miejscu. W lecie widziałem tam 3 autokary wzdłuż muru. Poza tym zaproponuj kolego miejscówkę, gdzie się taka ilość samochodów zmieści, ja się dostosuję. Podziemia Blue City to trochę nieciekawa sceneria. Poza tym idzie wiosna i trzeba wychodzić na powierzchnię a nie chować się po piwnicach.

Jest jeszcze jedno miejsce (nota bene miejsce spotkań Saabowiczów). Barka pod mostem Łazienkowskim. Polana jest tam w miarę równa i na pewno zmieści się dużo więcej Lancii niż 20. Prolem w tym, że wchodząc tam na łajbę samochody znikkną nam z oczu.

Nie znam więcej miejsc w Warszawie z bezpośrednią bliskością knajp gdzie możnaby postawić około 20 samochodów.
Pozdrawiam
Łukasz

Sixt

Post autor: Sixt » 24 mar 2008, 11:59

Miejscem spotkań klubu F-body jest np. Cafe Route 66 przy trasie Toruńskiej. Miejsce całkiem spoko ale sceneria i głośność ruchu nie za bardzo znośne...

Ja jestem za miejsce gdzie będzie troche zieleni, w koncu mamy wiosnę (zimę :D?) więc moze będzie ladna pogoda a na pewno niektorzy będą chcieli przyjechać z żonexami i pociechami także przyjemne z pożytecznym ;)

Awatar użytkownika
pew
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: pew » 24 mar 2008, 12:06

gdzie ta wiosna? sypie śnieg ... jak tak ma być za tydzień to trzeba mieć alternatywę z dachem ...
btw Nat może chcesz tanio kupić wycieraczki do swojej Delty? kupili mi nie sprawdziwszy o którą wersję chodzi ...
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT

Sixt

Post autor: Sixt » 24 mar 2008, 12:15

"pew" pisze:gdzie ta wiosna? sypie śnieg ... jak tak ma być za tydzień to trzeba mieć alternatywę z dachem ...
btw Nat może chcesz tanio kupić wycieraczki do swojej Delty? kupili mi nie sprawdziwszy o którą wersję chodzi ...

Trochę wiecej optymizmu :) Napisalem ze 'może bedzie ladna pogoda'.
Nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy proponowali jakieś miejsca a w czwartek-piątek padnie ostateczna decyzja meteorologiczno-ubiq'owa :D:D:D

Ja sie pokręce dzisiaj i jutro po mieście i popatrze co ciekawego jest z zadaszeniem i bez.

marco
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: marco » 24 mar 2008, 17:45

...o 9:30 będę Betą na Okęciu .
Chciałbym wiedzieć , czy na Gdańsk ,
Lublin , Kraków ,Toruń , Białystok ,Poznań
mam jechać , aby się z Wami spotkać i o której ? :D
pozdrawiam ,
Marco

Sixt

Post autor: Sixt » 24 mar 2008, 22:44

Podejrzewam że ja kolo 10 będę na lotnisku także jak coś mozemy pojechac razem

marco
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: marco » 25 mar 2008, 7:19

Sixt : witaj : - Czerwona Beta , Okecie 10:00 - przyloty . :wink:

Awatar użytkownika
Ubiq
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Ubiq » 25 mar 2008, 7:51

"Weeb" pisze:A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam). Samochody można spokojnie postawić w rzędzie. Miejsce zawsze tam widziałem. Jeżeli ktoś jest teraz w Warszawie to moze jutro sprawdzi. Jeżeli nie, to zerknę na to we wtorek, ale o ile mnie pamięc nie myli to spokojnie byśmy się pomiecili. A w przypadku zmarznięcia jakby pogoda nie dopisała, na barce jest jakaś knajpka i ciepłej herbaty można się napić.
Myśl niezła, tam spoty robi Saab Polska :)
Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage

Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX

trigojunior
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigojunior » 25 mar 2008, 9:13

jeśli chodzi o Blue City może być ciężko bo uwielbiana przez LKP "szara strefa" jest zamknięta.
z tego co mi wiadomo jest tam teraz parking na pracowników biur :cry:
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i

Awatar użytkownika
Weeb
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Weeb » 25 mar 2008, 9:17

"Ubiq" pisze:
"Weeb" pisze:A ja bym tak skromnie zaproponował miejscówkę przy Wisłostradzie na barce. Zjazd z Wisłostrady na ścieżkę rowerową przy moście Poniatowskiego (o ile dobrze pamiętam). Samochody można spokojnie postawić w rzędzie. Miejsce zawsze tam widziałem. Jeżeli ktoś jest teraz w Warszawie to moze jutro sprawdzi. Jeżeli nie, to zerknę na to we wtorek, ale o ile mnie pamięc nie myli to spokojnie byśmy się pomiecili. A w przypadku zmarznięcia jakby pogoda nie dopisała, na barce jest jakaś knajpka i ciepłej herbaty można się napić.
Myśl niezła, tam spoty robi Saab Polska :)
Saab Polska robi spoty przy moście Łazienkowskim (w drugim poście napisałem ;-) ) problem tylko w tym, że jak pójdziemy się napić czegoś ciepłego (bądź zimnego) to samochody znikają z oczu :)

Dlatego też przy Poniatowskim mogłoby być lepiej :)
Pozdrawiam
Łukasz

Sixt

Post autor: Sixt » 25 mar 2008, 11:24

"marco" pisze:Sixt : witaj : - Czerwona Beta , Okecie 10:00 - przyloty . :wink:

No problem, lotnisko to kiedys byl moj drugi dom wiec znajdę bez problemu ;)

Dam Ci tylko dobrą rade : nie stawaj nigdzie oprócz parkingów, chlopaki z prewencji i drogowki polują na Bogu ducha winnych ludzi i zazwyczaj gadania nie ma z nimi. Postaw go sobie na parkingu, wpadne i wyjedziesz za free ;)

marco
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: marco » 25 mar 2008, 19:12

"Sixt" pisze:
"marco" pisze:Sixt : witaj : - Czerwona Beta , Okecie 10:00 - przyloty . :wink:

No problem, lotnisko to kiedys byl moj drugi dom wiec znajdę bez problemu ;)

Dam Ci tylko dobrą rade : nie stawaj nigdzie oprócz parkingów, chlopaki z prewencji i drogowki polują na Bogu ducha winnych ludzi i zazwyczaj gadania nie ma z nimi. Postaw go sobie na parkingu, wpadne i wyjedziesz za free ;)
O'K - Dziękuję . :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”