zdjęcia z telefonu, więc kiepskiej jakości,ale widać ,że miejsca sporo, zamykana brama, ale to tylko miejsce, atrakcji raczej niewiele..
Moderator: Wilkin
"adamc" pisze:kiedys mi chodziło po głowie zamknięcie firmowego parkingu przy Muzeum na potrzeby zlotu...
zdjęcia z telefonu, więc kiepskiej jakości,ale widać ,że miejsca sporo, zamykana brama, ale to tylko miejsce, atrakcji raczej niewiele..
no kolega ma trochę przeterminowane wieści"khothan" pisze:"adamc" pisze:kiedys mi chodziło po głowie zamknięcie firmowego parkingu przy Muzeum na potrzeby zlotu...
A moze zamiast parkingu do ktorego rosci tez pretensje pobliska knajpa
moze udalo by sie dogadac z Pania dyr. (o ile jeszcze ona jest dyr.) aby
udostepnila wjazd na ta srodkowa droge dojazdowa do bramy ?
kilka lat temu wspolpracowalismy z palacem w kwesti roznych pokazow
wiec moze uda sie jakos zagadac ale to pewnie troszke potrwa
wiec moze wiosenne spoty udalo by sie ta zorganizowac
parę fotek drogi dojazdowej do Pałacu...khothan pisze:adamc pisze:kiedys mi chodziło po głowie zamknięcie firmowego parkingu przy Muzeum na potrzeby zlotu...
A może zamiast parkingu do ktorego rosci tez pretensje pobliska knajpa
moze udalo by sie dogadac z Pania dyr. (o ile jeszcze ona jest dyr.) aby
udostepnila wjazd na ta srodkowa droge dojazdowa do bramy ?
kilka lat temu wspolpracowalismy z palacem w kwesti roznych pokazow
wiec moze uda sie jakos zagadac ale to pewnie troszke potrwa
wiec moze wiosenne spoty udalo by sie ta zorganizowac
Święte słowa"qbas" pisze:to zależy którym opony zostaną po Ułężu
A będzie Alfa Romeo 156SW 1,9 JTD Blu Cosmo 2005r ??"BladeRunner" pisze:Nie sądze żeby 166 była zale jest opcja na: 156GTA, 147 GTA, 156 CUP GTV 2,0 V6 Turbo, GTV 3,0 V6 Q2 i parę inszych
"BladeRunner" pisze:Nie sądze żeby 166 była zale jest opcja na: 156GTA, 147 GTA, 156 CUP GTV 2,0 V6 Turbo, GTV 3,0 V6 Q2 i parę inszych