Fajna Thema od sasiadow

Też ją licytowałem,z tym,że tam nie było jednej aukcji tylko bodajże 2 lub 3....I za każdym razem cenasolarzmr pisze:Tą Trevi licytował ktoś z LKP i chyba wygrał. Tylko nie pamiętam kto, Duch-Dziadka?
Kuba ODPUSC juz sobiejakubg pisze:Szkoda by jej było. Ciekawe jakie minimum ktoś ustawił?
Ogłoszenie klubowicza Stig'asolarzmr pisze:LANCIA FULVIA SPORT ZAGATO 1,3 S
Ja bym zapytał inaczej: czemu sprzedaje wszystkie perły ze swojej kolekcji?jakubg pisze:Tak. Ciekawe czemu sprzedaje jak kompletna i "tylko" polakierować i złożyć?
Może ma coś lepszego na oku?
Ja jestem ciekaw ceny minimalnej bo może bym się tym zainteresowałRafako pisze:Ja bym zapytał inaczej: czemu sprzedaje wszystkie perły ze swojej kolekcji?jakubg pisze:Tak. Ciekawe czemu sprzedaje jak kompletna i "tylko" polakierować i złożyć?
Flaminia również jest do sprzedania.
Ps. szkoda, że nie mam aktualnie środków, bo kupiłbym to Zagato bez wahania
Serdecznie pozdrawiam.
Aukcja Lancii zakończona, nie osiągnęła ceny minimalnej, ktoś chce zarobić dużo nie bardzo wiadomo za co bo aby to zdobyło wartość to dużo wody już w Wiśle musi upłynąć.argenta67 pisze:Ja jestem ciekaw ceny minimalnej bo może bym się tym zainteresowałRafako pisze:Ja bym zapytał inaczej: czemu sprzedaje wszystkie perły ze swojej kolekcji?jakubg pisze:Tak. Ciekawe czemu sprzedaje jak kompletna i "tylko" polakierować i złożyć?
Flaminia również jest do sprzedania.
Ps. szkoda, że nie mam aktualnie środków, bo kupiłbym to Zagato bez wahania
Serdecznie pozdrawiam.