szara THEMA - SK 67837 - Łobzowska (blisko Basztowej)
granatowa (chyba) Kappa - KR 70888 - Krolewska (okolice salonu ORANGE)
czerwony Y - KR 15061 - Lea/Młodej Polski
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
wielkie dzięki za kaledarzyk."Luckyy" pisze:dzis:
![]()
BIALA KAPPA 2,4
![]()
- TK 67958 - parking pod M1
obok byla DEDRA - ale juz nie mialem kalendarzykow ...
Prosze bardzo - jak jeszcze raz kiedy spotkam to bedzie kolejny"kaziz" pisze:wielkie dzięki za kaledarzyk."Luckyy" pisze:dzis:
![]()
BIALA KAPPA 2,4
![]()
- TK 67958 - parking pod M1
obok byla DEDRA - ale juz nie mialem kalendarzykow ...
Jestem sobie w piatek ok 10.30 na zakupach w Leroy (juz przestawalo padac), juz miale odjechac - patrze 3 rzedy dalej biala Dedra, a obok koles przez komore gada, podjechalem blizej, auto znam - goscia nie."lancia1969" pisze:A ja zostawiłem Dedrę w piątek na parkingu Leroy Marlin w Zabierzowie - stała od 7 00 do 21 00 - wracam a tam wciśnięty kalendarzykHah a przeciez mam wszystkie znaki klubowe!!!! łacznie z naklejka na lusterku
![]()
Ciekaw jestem czy z rozpędu ktoś to włożył czy poprostu nie zauważył
Dzięki Łukasz ,"Luckyy" pisze:Jestem sobie w piatek ok 10.30 na zakupach w Leroy (juz przestawalo padac), juz miale odjechac - patrze 3 rzedy dalej biala Dedra, a obok koles przez komore gada, podjechalem blizej, auto znam - goscia nie."lancia1969" pisze:A ja zostawiłem Dedrę w piątek na parkingu Leroy Marlin w Zabierzowie - stała od 7 00 do 21 00 - wracam a tam wciśnięty kalendarzykHah a przeciez mam wszystkie znaki klubowe!!!! łacznie z naklejka na lusterku
![]()
Ciekaw jestem czy z rozpędu ktoś to włożył czy poprostu nie zauważył
Wysiadlem a on sie pomalu oddalil od Dedry, poczekalem troche, ale kierowca sie nie pojawil wiec zosawilem 'info' ze ktos go widzial ...
ale takich leciwych to już raczej chyba nie biorą ?koles przez komore gada
na poczatku myslalem ze to Ty (byl podobnej postury) i juz nyslalem ze wreszcie Cie spotkami i znow troche pomarudze, ale z bliska sie okazalo ze niestety nie ..."lancia1969" pisze:
Dzięki Łukasz ,
Troszeczkę mnie zaniepokoiłeś tym :ale takich leciwych to już raczej chyba nie biorą ?koles przez komore gadaale licho nie spi jeszce raz dzięki - BTW jak śmigam przez Limanowskiego zawsze sprawdzam Twoją Kappe
![]()
Podjedź do mnie na świętokrzyskie a dostaniesz naklejkę WWW.LANCIACLUB.PL"kaziz" pisze:na tygodniu idę do drukarni zamowic sobie jakies naklejki, ze naleze do klubu. jak coś ładnego wymyslę to sie pochwalę.
pozdrawiam