Wprawdzie moja Lybra jest z nami dopiero od miesiąca i nie jest jeszcze piękne wyszykowana (zewnętrznie), ale chętni na spota jesteśmy !!

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
kaeres pisze:Witam.
Świetnie, termin pasuje.
W zależności od pogody przyjeżdżam z całą rodziną, tj. ja-Krystian, żona-Ola i 2 dzieciaków (syn 8, córeczka 2).
Można prosić jakiś link do miejsca spotkania ?
Dzięki.
Pewnie się da. Ale na ile ? Nie mam bladego pojęcia bo to nie turbo. Trzeba modyfikować mapy i logowac do momentu pojawienia się dymu.daghda pisze:SDI da się zczipować?
Dla kilku koni to chyba nie ma sensuRamzes_II pisze:Pewnie się da. Ale na ile ? Nie mam bladego pojęcia bo to nie turbo. Trzeba modyfikować mapy i logowac do momentu pojawienia się dymu.daghda pisze:SDI da się zczipować?
Zwyczajowo spotykamy się na A4 (albo MOP Halemba, albo dalej - Katowice - 3 stawy) i dalej lecimy kolumną do Wieliczki.kaeres pisze:Dzięki.
Fajne miejsce. Widzimy się. Co do samego miejsca spotkania to czekam na dalszy rozwój wydarzeń chyba, że spotykamy się już wszyscy na miejscu ?
Będę tam pasować jak drzwi do lasuMacioBA pisze:Damian - nie pitolZa trzecim razem się już nie wywiniesz od spotkania - to sobota, więc rezerwuj termin
Eeee...u nas pasują jak cholera:daghda pisze:Będę tam pasować jak drzwi do lasuMacioBA pisze:Damian - nie pitolZa trzecim razem się już nie wywiniesz od spotkania - to sobota, więc rezerwuj termin
E no Panie kultura pełną gębą, skoro macie drzwi do lasu.stabraf pisze: [ciach]... Eeee...u nas pasują jak cholera ...[ciach]