A ja mam maly lejek i mnie to nie wkurza,no chyba, ze myslisz o ilosci plynu jaki Kappa zuzywa"MichalP" pisze:Wlewanie płynu do spryskiwacza![]()
![]()
![]()

Moderator: stabraf
A ja mam maly lejek i mnie to nie wkurza,no chyba, ze myslisz o ilosci plynu jaki Kappa zuzywa"MichalP" pisze:Wlewanie płynu do spryskiwacza![]()
![]()
![]()
A to jedna z nielicznych rzeczy, które mnie wkurzają - brak kontrolki dla płynu spryskiwacza. Dowiedziałem się że nie ma jak zrobiło się sucho."tomek" pisze: A ja mam maly lejek i mnie to nie wkurza,no chyba, ze myslisz o ilosci plynu jaki Kappa zuzywa
To jest awaria a nie jakis brak czy niedociagniecie"Guliver" pisze:brak oświetlenia przy otwieraniu drzwi kierowcy
A to przypadlosc sroby a nie Kappywczorajsza wymiana filtra powietrza podczas której musiałem diaxem śrubę ciąć bo zardzewiała
W Lybrze wkurzało mnie to samo (szczególnie w okresie zimowym). Zainwestowałem 1,20 zł w taki minilejek, który wożę przy kole zapasowym i problem zniknął, jak ręką odjął."MichalP" pisze:Wlewanie płynu do spryskiwacza![]()
![]()
![]()
A moze go wkurza ILOSC jaka musi wlewac?"Nat" pisze:Zainwestowałem 1,20 zł w taki minilejek, który wożę przy kole zapasowym i problem zniknął, jak ręką odjął.