szajbus pisze:jaka cisza przedtem to co minute wpis a teraz cisza

no prosze
I jak to mówią "uderz w stół to i nożyce się odezwą"
Ciekawe jak mają się twoje tlumaczenia do faktu, że podczas przedostatniej rozmowy telefonicznej 4.11 kolejny raz usłyszałem, że przesyłka jest już wysłana a na moją prośbę o podanie nr przesyłki dostałem odpowiedż, że musisz odszukać i od tego momentu kontakt się urwał. Kolejny raz udało mi się dodzwonić w czwartek 7.11, dzięki pewnemu fortelowi ( "szajbusowi" wyświetlił się nr tel. z Bielska-Białej) i dopiero w ten dzień zostala nadana przesyłka (oczywiście potwierdzenie nadania z paczki do dyspozycji).
Skoro znów powróciłeś do aktywności na forum i nie masz problemu z wklejaniem załączników, to nie powinno Ci sprawić kłopotu wklejenie faktury, którą to niby dołączyłeś do przesyłki (wydrukuję ją sobie sam, żeby nie tracić Twojego cennego czasu).
Nie wiem niestety jaki jest stan zacisku (warsztat ze względu na długi weekend czynny będzie dopiero we wtorek).
Pozdrawiam.
Poświęciłem chwilkę czasu, żeby później nie udowadniać, że "nie jestem wielbłądem".
Przesyłka Nr 0000002901092S firma DPD, wystarczy wklepać i sprawdzić czy została nadana w środę jaki napisał "szajbus" - to tak a propos kto mówi prawdę.
Oczywiście nadal oczekuję na fakturę.
Pozdrawiam.