Strona 4 z 4

Re: Jaktajmer Łarsał - otwarcie sezonu 11.04

: 23 kwie 2015, 22:38
autor: Oska
Wilkin pisze:Foodtruck + spot = sraczka ?? : gafa :
haha! Ja nie miałem żadnych problemów a zazwyczaj lepiej smakuje niż w normalnej restauracji, bo mają przemiał :)

Re: Jaktajmer Łarsał - otwarcie sezonu 11.04

: 23 kwie 2015, 22:45
autor: _Rafako_
Oska pisze:
Wilkin pisze:Foodtruck + spot = sraczka ?? : gafa :
haha! Ja nie miałem żadnych problemów a zazwyczaj lepiej smakuje niż w normalnej restauracji, bo mają przemiał :)
Ja się skusiłem na hamburgera z tego foodtrucka na zeszłorocznym WUK-u...
...hmmm, dziękuję, poprzestanę w przyszłości na oranżadzie : yesyes :
Serdecznie pozdrawiam.

Re: Jaktajmer Łarsał - otwarcie sezonu 11.04

: 24 kwie 2015, 12:55
autor: Michor
E foodtruck.

Grila się kupi, hamburgery z biedry za 6.99 (czysta wołowina- powaga) + jakieś bułki i wam usmażę jak ktoś chętny.

przemiał przemiałem - chęć do kręcenia marży wzrasta.

"jedziemy na zlot, kupuj szajs, bo będzie przemiał" :P

Re: Jaktajmer Łarsał - otwarcie sezonu 11.04

: 24 kwie 2015, 14:50
autor: Oska
No dobra może być grill, ale ja przygotuję swoje burgery a nie z biedry ;) Do tego kanapki z polędwicą, kukurydzą i zukinią mniam :) aaaa i jeszcze szaszłyczki :D

Re: Jaktajmer Łarsał - otwarcie sezonu 11.04

: 24 kwie 2015, 14:53
autor: solarzmr
Michor pisze:E foodtruck.

Grila się kupi, hamburgery z biedry za 6.99 (czysta wołowina- powaga) + jakieś bułki i wam usmażę jak ktoś chętny.

przemiał przemiałem - chęć do kręcenia marży wzrasta.

"jedziemy na zlot, kupuj szajs, bo będzie przemiał" :P
Tylko jak zaczniesz grila pod stadionem rozstawiać to się organizatorzy zagotują ;)

Już i tak musieli się tłumaczyć z urządzenia otwarcia sezonu, bo to teren prywatny i właściciel wezwał panów w mundurach

Re: Jaktajmer Łarsał - otwarcie sezonu 11.04

: 24 kwie 2015, 15:52
autor: _Rafako_
Kupcie se po snickersie Pany, bo zaczynacie gwiazdorzyć... ;)
Serdecznie pozdrawiam.

Re: Jaktajmer Łarsał - otwarcie sezonu 11.04

: 24 kwie 2015, 16:32
autor: ciociaE
Panowie przezornie przyjadą z gotowcami i już :)
Gdzieś na forum jest patent, jak zadbać, żeby było ciepłe :)