Ale jakże prawdziwe...Wilkin pisze:A hahaha ale śmieszne

Moderator: wujekp
Ale jakże prawdziwe...Wilkin pisze:A hahaha ale śmieszne
Ej, Snail, przeca nie wypada kopać leżącego...Snail pisze:Ale jakże prawdziwe...Wilkin pisze:A hahaha ale śmieszne
![]()
![]()
![]()
A gdzież mi tam do kopania leżącego, i to jeszcze takiego porządnego człowieka. Daleki jestem od tego, ale przyznasz, że sytuacja była przezabawnarob_76 pisze:Ej, Snail, przeca nie wypada kopać leżącego...Snail pisze:Ale jakże prawdziwe...Wilkin pisze:A hahaha ale śmieszne
![]()
![]()
![]()
Zwłaszcza leżącego we własnej piwnicy...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. A propos tej "piwnicznej centrali" - ciekawe, czy jeszcze nie rozszabrowana....![]()
Cóż - że zabawna - niestety owszem... Niestety dla zainteresowanego...Snail pisze:A gdzież mi tam do kopania leżącego, i to jeszcze takiego porządnego człowieka. Daleki jestem od tego, ale przyznasz, że sytuacja była przezabawnarob_76 pisze:Ej, Snail, przeca nie wypada kopać leżącego...Snail pisze:Ale jakże prawdziwe...Wilkin pisze:A hahaha ale śmieszne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. A propos tej "piwnicznej centrali" - ciekawe, czy jeszcze nie rozszabrowana....![]()
![]()
![]()
A czy jeszcze są to nie mam pojęcia...
Co fakt to fakt. Się zamykam... W tym temacierob_76 pisze:Cóż - że zabawna - niestety owszem... Niestety dla zainteresowanego...Snail pisze:A gdzież mi tam do kopania leżącego, i to jeszcze takiego porządnego człowieka. Daleki jestem od tego, ale przyznasz, że sytuacja była przezabawnarob_76 pisze:Ej, Snail, przeca nie wypada kopać leżącego...Snail pisze:Ale jakże prawdziwe...Wilkin pisze:A hahaha ale śmieszne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A czy jeszcze są to nie mam pojęcia...
(Kurzapiał - jak tak jeszcze dalej popiszę (-emy), to mnie (nas) ten zainteresowany a porządny człowiek znać ani widzieć chciał nie będzie...
![]()
A tego to z kolei ja bym nie chciał...
)
Oszczędzając kolejne kilka stron spamowania Ślimaków, obrońców Gotham i innych takichdarbo pisze:Nie kumam tej dyskusji
Czy chodzi o techniczne rozwiązanie problemu wzajemnego namierzania się w sytuacji znacznej intoksykacji alkoholowej![]()
![]()
Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi.
I nie chodzi tu o coca-colę czy inną mineralną...Taz pisze:Oszczędzając kolejne kilka stron spamowania Ślimaków, obrońców Gotham i innych takichdarbo pisze:Nie kumam tej dyskusji
Czy chodzi o techniczne rozwiązanie problemu wzajemnego namierzania się w sytuacji znacznej intoksykacji alkoholowej![]()
![]()
Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi.:
do 250ml - komórka
500-1000ml - stacjonarny
centrale zaczynają się powyżej 1500ml :>
Tu na pograniczu polsko-czeskim mamy bardzo wydajneSnail pisze: Stawiasz za to centralę
![]()
![]()
![]()
![]()
Do tej pory żyłeś w tzw. "błogiej nieświadomości"...darbo pisze:O mamo jaki ja tępy jestem![]()
Dzięki Panowie, dzięki za uświadamianie na PW i w wątku![]()
Teraz ta cała dyskusja nabiera dla mnie zupełnie nowego znaczenia.
Bo to jak najbardziej jest system "komunikacji telefonicznej" - ale na innej płaszczyźnie świadomości...darbo pisze:A ja myślałem, że to jest jakiś tam system komunikacji telefonicznej
Taz pisze:Oszczędzając kolejne kilka stron spamowania Ślimaków, obrońców Gotham i innych takichdarbo pisze:Nie kumam tej dyskusji
![]()
Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi.:
do 250ml - komórka
500-1000ml - stacjonarny
centrale zaczynają się powyżej 1500ml :>