Spotkanie - ostatnie w tym roku

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 17 gru 2006, 21:26

Pomimo pewnego zamieszania- spocik odbył się i w mojej subiektywnej ocenie- pomimo, że bardziej kameralny niż poprzednio - był udany.
stawili się : Grzole w swej kappie, Radicz i Ewcia w bardzo rasowo brzmiącym Y10GT (gdybyscie słyszeli ten gang!), Pew chwilowo z buta (wrócił Lybrą ;)), Trigo z Rodziną w bardzo atrakcyjnej Lybrze SW 2,4 koloru grafit (jeszcze raz dzięki, Trigo, za ten plastikowy element : ok2 : ) no i oczywiście moja rodzinka we wiadomej Lybrze.
Fotka:

http://images2.fotosik.pl/297/aa09492ee2d47f73med.jpg[/img]
Od lewej: Pew, Grzole, syn Trigo, Trigo, bejbi Lancia, Radicz, Nat.
Brakuje Ewci, która robiła to zdjęcie.

Naganę z wpisaniem do dzienniczka dostaje Angela, która pomimo deklaracji nie zdołałą się do nas przykulać :roll:
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 17 gru 2006, 22:21

No faktycznie w ruch poszły telefony komórkowe i jakoś się spotkaliśmy : yesyes : : yesyes : : yesyes :
Jak zwykle było bardzo sympatycznie, pogaduchy, oględziny, popitka :wink: no i New Klubowicz!!! Lybra oblookana, obcmokana, zatwierdzona 8) :lol: 8) Trigo- mam nadzieję, że na stałe dołączysz do LKP- czynnie oczywiście!!!

Pozdrawiam, Radicz.

P.S. Bejbi Lancia robi fajne minki, jak ma smoka w buzi :lalala:

Awatar użytkownika
trigo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigo » 18 gru 2006, 15:38

ufffff .... dopiero mogłem przysiąść do kompa........ ale już mnie wołają ..... :( niestety komentarz później :cry:

no to teraz mam już chwilkę czasu aby się podzielić wrażeniami :D :

1/ za krótko
2/ za krótko
3/ za krótko... szkoda że tak krótko się widzieliśmy no ale ważne że jednak się spotkaliśmy : yesyes :

Miło mi było Was poznać , mam nadzieje że będzie częściej okazja a parking BC będzie goscił więcej lancii .
A więc jak szanowni przedmówcy zauważyli było i kameralnie i miło i fajnie się z Wami gadało ( choć troszkę ten przedświateczny pęd i hałas nas zagłuszał :? )
Nat - :D nie ma za co :D zawsze miło jest pomóc - nawet takim drobiazgiem .

Grzole , muszę się pochwalić ( no i pochawalę moją córę ) że zaliczyła na 4 :D : yesyes : :D : yesyes :
pozdrawiam Marek vel Trigo .. chwilowo bez Lybry ale za to Sprinter - kontener na 8 palet a jakby ktoś chciał teściową wyekspediować -służę pomocą

masz czas ? zajrzyj:https://www.facebook.com/Quadratura-339116226208598

Awatar użytkownika
grzole
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: grzole » 19 gru 2006, 21:46

"trigo" pisze:Grzole , muszę się pochwalić ( no i pochawalę moją córę ) że zaliczyła na 4 :D : yesyes : :D : yesyes :
Gratulacje!
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”