Potem po zakupach na estakadzie koło dworca kaliskiego po ul mickiewicza śmigała najpierw Lubra SW chyba Intensa a potem Lancia Y nie wiem na jakich blachach.
pozdrawiam kierowników

Ta Kappa często tam jestŚwistak pisze:dziś pod FauVertem koło Pasażu Łódzkiego około godziny 17:30 granatowy Kapiszon. specjalnie postawiłem obok niej Dedrę. kierownika nie było ale musiał być w pobliżu bo szyby były uchylone.
Katowice..A4 godzina 17:00 Czarna Lybra w kombiku na SZ i srebrnym kołpaku.daghda pisze:Katowice, ul. Warszawska, stojąca vis a vis Deutsche Banku - czarna Ypsilon.
Bueheheheheh, to ja byłem (chyba)Alan pisze:Katowice..A4 godzina 17:00 Czarna Lybra w kombiku na SZ i srebrnym kołpaku.daghda pisze:Katowice, ul. Warszawska, stojąca vis a vis Deutsche Banku - czarna Ypsilon.
Tak myślałem że to Ty..ale ja na przeciwnym pasie sypałem Ducato w stronę Tychdaghda pisze:Bueheheheheh, to ja byłem (chyba)Alan pisze:Katowice..A4 godzina 17:00 Czarna Lybra w kombiku na SZ i srebrnym kołpaku.daghda pisze:Katowice, ul. Warszawska, stojąca vis a vis Deutsche Banku - czarna Ypsilon.
Są dosyć charakterystyczne więc nie miałem wątpliwościdaghda pisze:Pracuję nad CBA dekle na kołach... MacioBA mnie po nich też rozpoznał