...ano...my Wos tysz widzieli, pogodali, łogóra nie buło do cegło, bo jo zbastowoł w zaistniały sytuacyji, ale kiesik nadrobimAlan pisze:Wczoraj w Nju Sonczu Kapeć Stabrafa jak i cała zacna familia

Nic sie bracik nie martfiaj

...ano...my Wos tysz widzieli, pogodali, łogóra nie buło do cegło, bo jo zbastowoł w zaistniały sytuacyji, ale kiesik nadrobimAlan pisze:Wczoraj w Nju Sonczu Kapeć Stabrafa jak i cała zacna familia
Ta coupeta to wiór niemożliwy... gościu ma jeszcze thesisa który stoi bo nie ma kasy żeby zapłacić za jego remont...daghda pisze:Ja dziś dwie - ok. 14.00 Kappa Coupe na pszczyńskich blachach (którą to w Katowicach widuję bardzo często) - SPS pod Lidlem na Paderewie a potem ok. 15.30 na myjni BP przy Francuskiej - czarna Lybra SW 1.9 na SK 5...N z ładną kierowniczką za kółkiem. Niestety, laskeczki pilnował jakiś chłopaczek i se nie pogadaliśmy
Tak, wiem - zdążyłem zauważyć... facet chyba nie wie, co ma albo ma to gdzieśMaxPK pisze: Ta coupeta to wiór niemożliwy... gościu ma jeszcze thesisa który stoi bo nie ma kasy żeby zapłacić za jego remont...