Kąski warte uwagi.
Re: Kąski warte uwagi.
Były:
Dedra 1.6 IE, Dedra 1.8 16v VVT, Dedra 2.0 16v, Dedra 1.6 16v LPG
Delta 1.6 16v, Delta 2.0 16v,
Delta VVT i 2.0 16v Turbo na części
Lybra 2.0 20v Emblema
Megane mkI ph2 1.9dCi, Polonez Caro Plus GLI, Golf mk2 GT, Poldolot Cargo Plus GSi
Ulysse, Doblo Malibu, Peugeot 207, Fiat Doblo, Pro_Ceed, IS200
GTC, Meriva, Vectra
Berlingo
Są:
BMW + 3x Dedra + K V6 + Yaris Verso + Vibe + SC Sporting
Lybra 2.0 20v Emblema
Megane mkI ph2 1.9dCi, Polonez Caro Plus GLI, Golf mk2 GT, Poldolot Cargo Plus GSi
GTC, Meriva, Vectra
Berlingo
Są:
- brygadzista1
- Klubowicz
- Imię: Hubert
Wiedziałem że tak będzie... Integralka sprzedana. Nie ma nawet po co dzwonić. Aaaa szkoda cholera, miała być u nas.
Była:Piękna Lybra 1.9 JTD 115
Tysiące części do modeli: THESIS/LYBRA/PHEDRA/KAPPA oraz inne włoskie marki
SZUKASZ WŁOSKIEGO AUTA? POMOGĘ CI W ZNALEZIENIU ZADBANEGO EGZEMPLARZA
SPROWADZANIE SAMOCHODÓW NA ZAMÓWIENIE - 781952180
WYBIERZ MAILA ZAMIAST PW - it.carczesci@gmail.com
Tysiące części do modeli: THESIS/LYBRA/PHEDRA/KAPPA oraz inne włoskie marki
SZUKASZ WŁOSKIEGO AUTA? POMOGĘ CI W ZNALEZIENIU ZADBANEGO EGZEMPLARZA
SPROWADZANIE SAMOCHODÓW NA ZAMÓWIENIE - 781952180
WYBIERZ MAILA ZAMIAST PW - it.carczesci@gmail.com
- Cromik
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Byłem dzisiaj ją oglądać. Teść szuka auta dla siebie, okazało się, że auto, które go interesuje stoi u tego gościa obok tej Cromy. Wkurzył mnie ten sprzedający, bo tamto auto miało być OK, a okazało się trupem. Ale mniejsza z tym. Cromę pooglądałem, z gościem nie rozamawiałem, bo nie miałem o czym. Na moje oko, może i ma taki przebieg, ale raczej nikt o nią jakoś szczególnie nie dbał. Moja Thema jest 2 lata młodsza i ma 78000 najechane i tu faktycznie jest rodzynkiemCromik pisze:Ja mam kilkadziesiąt kilometrów z Zielonej Góry do tej Cromy. Na tą chwilę nie mam zamiaru się rozwodzić, także nie będe jej kupował. Jakbym tą Cromę przytargał do domu to by mnie żona pogoniłaadamM20 pisze:.... właśnie właściciel dosłał mi dużą ilość fotek i rzeczywiście wygląda na to, że stan jest jak po dziadku. Jeśli masz do miejsca gdzie stoi auto niedaleko to w wolnej chwili (prośba) rzuć na nie okiem i spróbuj ponegcjonować cenę kto wie może zrobimy jakiś deal ......Cromik pisze:Wersja biedna, a szkoda. Tak z 2500 bym za nią dał. Więcej się raczej nie opłaca. Jak jej nie sprzeda to pojadę na wiosnę się potargować, daleko w sumie nie mamadamM20 pisze:.... czy http://allegro.pl/fiat-croma-i-e-1989-r ... 51592.html to kąsek wart uwagi? Ile jest wart, 3000 PLN?
Jeśli pozwolisz to napiszę do właściciela, że mój Kolega w wolnym czasie podjedzie pooglądać i pogadać, ok?
P.S.
wersja biedna ale super stan może wszystko zrekompensować!Jeżeli jesteś nią zainteresowany to po następnym weekendzie lub w następny weekend chętnie pojadę ją zaobaczyć. W tym tygodniu nie dam rady, praca i obowiązki domowe. Jeżeli Ci to pasuję to powiedz sprzedającemu że za tydzień ktoś się u niego zjawi
Wersja biedna ale mam trochę gratów fajnych do takiej
P.S. Jak mozesz prześlij mi zdjęcia na cromik@op.pl

Fiat Croma MKI 3.0 V6 '87, Lancia Thema SW MKIII 3.0V6 LS upgraded to LX '92, Range Rover P38 2.5 DT '98
Fundacja pomocy owczarkom podhalańskim BONO
Fundacja pomocy owczarkom podhalańskim BONO
- ThemADI_NS
- Klubowicz
- Imię: Adam
Oj marzenie!Cromik pisze:Thema Limo

Zawsze się zastanawiałem jak w tej Themie jest rozwiązana sprawa drzwi

...bo przecież jak rozsuniemy je o te 30cm to powstanie uskok na dolnej i górnej krawędzi ramek.

brygadzista1 pisze:Wiedziałem że tak będzie... Integralka sprzedana. Nie ma nawet po co dzwonić. Aaaa szkoda cholera, miała być u nas.
no bys kużwa pekł,gorszej wiadomości na weekend nie moglem usłyszeć....
Dobra peszek znajdzie sie nastepna....chyba.....
Lancia Phedra 2.0 desel...Auto na codzien mojej zonki
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

...dzięki Kolego za rzut okiem na Cromę. 04.03 będę w Zielonej Górze więc może sam podjadę zobaczyć to cudo ale Twoja opinia o jednym świadczy na pewno, że cena jest za wysoka.Byłem dzisiaj ją oglądać. Teść szuka auta dla siebie, okazało się, że auto, które go interesuje stoi u tego gościa obok tej Cromy. Wkurzył mnie ten sprzedający, bo tamto auto miało być OK, a okazało się trupem. Ale mniejsza z tym. Cromę pooglądałem, z gościem nie rozamawiałem, bo nie miałem o czym. Na moje oko, może i ma taki przebieg, ale raczej nikt o nią jakoś szczególnie nie dbał. Moja Thema jest 2 lata młodsza i ma 78000 najechane i tu faktycznie jest rodzynkiemKlapa bagażnika się nie zamyka na kluczyk, była otwarta to sobie poogladałem w środku. Ktoś grzebie przy pompie paliwa, są jakieś dziwne kable polutowane do pływaka. Nie wiem co to? trzeba by sprawdzić. Klapa była porysowana i ktoś zrobił na niej jakieś amatorskie zaprawki. Oprócz tego wgniecenie na tylnym, błotniku to co jest na zdjęciach. Tylne drzwi od strony prawej mają małego wgniotka. Reszta nadwozia jest OK. Do polerki, jakieś drobne ryski. Zderzaki mi się nie podobają, wole jak dół jest czarny. Ale to nie problem. Z zewnątrz, to niestety chromowane wstawki już nie są ładne błyszczące. Szkoda, bo trudno to dostać, a psuje cały efekt. Kliny w usczelkach i łączniki są i to mnie cieszyło, bo dawno kompletnych w Cromie nie widziałem
Środek, no widać że ma te 24 lata. Nie jest nigdzie poprzecierany, czy brudny. Jest ładny czysty, tylko niektóre plastiki widać, że są poprostu stare, w niektórych miejsch lekko poodginane. Jest to do ogarnięcia. Podana cena w ogłoszeniu jest tak jak wcześniej pisałem o te 1500-1700 zł za wysoka. Aby był rodzynek na drodze to trzeba mieć albo kilka tysięcy albo strych gratów do Cromy i wolny czas na zabawę. Gdyby to była 2.0 turbo, albo chociaż wersja SX to ta cena jest OK. Ale to jest słaba wersja i do tego do porawek.

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Były:
Lybra 2.0 20v Emblema
GTC, Meriva, Vectra
Berlingo
Są:
Lybra 2.0 20v Emblema
GTC, Meriva, Vectra
Berlingo
Są:
http://otomoto.pl/polonez-1-5-C28079474.html
....kąsek wart uwagi dla ducha ...... Franza Kafki.
Znowu Płock.Nie chcę wiedzieć jak wygląda po tylu latach podłoga pod dywanami i folią.
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
- solarzmr
- Moderator
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Jakoś mocno wymęczone te fotele jak na tak mały przebieg
WR7- fotografia motoryzacyjna
Lanciastory - czyli wszystko o Lancii
Jest:Lancia Delta 1.6 HF Turbo 1991 r.
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDM 2010 & Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 2011
Była:Lancia Lybra 2,4 JTD Intensa 2002 r.
Lancia Lybra 2,4 JTD 2000 r.
Lanciastory - czyli wszystko o Lancii
Jest:Lancia Delta 1.6 HF Turbo 1991 r.
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDM 2010 & Alfa Romeo 159 2.0 JTDM 2011
Była:Lancia Lybra 2,4 JTD Intensa 2002 r.
Lancia Lybra 2,4 JTD 2000 r.
Może dziadek ważył jakieś 200kgsolarzmr pisze:Jakoś mocno wymęczone te fotele jak na tak mały przebieg

Pozdrawiam, Michał
Miałem takiego "racucha" kiedyś, jeno platynowy kolor miał i motor przeszczepiony 2.0 DOHC na sportowych wałkachadamM20 pisze:http://otomoto.pl/polonez-1-5-C28079474.html

Serdecznie pozdrawiam.
.... Rafako gdyby na liczniku miał z 5.000 km mniej to musiałbyś dzwonić nie z Hameryki ale z Emiratów ....Rafako pisze:Miałem takiego "racucha" kiedyś, jeno platynowy kolor miał i motor przeszczepiony 2.0 DOHC na sportowych wałkachadamM20 pisze:http://otomoto.pl/polonez-1-5-C28079474.html
....kąsek wart uwagi dla ducha ...... Franza Kafki.Ten też jest niezły wałek
Chyba napiszę temu tłumokowi maila, żem jest kolekcjoner z Hameryki (przeca napisał, że kolekcjonerów zaprasza a nie chamów zwykłych
) i dam nawet 30 000 $ pod warunkiem, że mi transport morski wyrychtuje na piątek i Polda do Gdyni podstawi gdzie odbierze go mój lawyer (a może liar
![]()
) i zapłaci cash
Serdecznie pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- ThemADI_NS
- Klubowicz
- Imię: Adam
Toż to pokrowce.solarzmr pisze:Jakoś mocno wymęczone te fotele jak na tak mały przebieg