Przypominam, że na dziewiątej stronie tego wątku wklejałem link do notki blogera, który opisywał od kogo Ruch Kukiza dostaje pieniądze, wkleję jeszcze raz: AntysystemowiecDudi pisze:Kukiz przypomina![]()
...My wydaliśmy ich prawie sto razy mniej i pochodziły z DOBROWOLNYCH składek....
ty się kolego kiedyś skleisz od tego wklejania, a masz coś do powiedzenia od siebie?Hobbysta pisze:Witam!
Przypominam, że na dziewiątej stronie tego wątku wklejałem link do notki blogera, który opisywał od kogo Ruch Kukiza dostaje pieniądze, wkleję jeszcze raz: AntysystemowiecDudi pisze:Kukiz przypomina![]()
...My wydaliśmy ich prawie sto razy mniej i pochodziły z DOBROWOLNYCH składek....
Pozdrawiam
Niewiele, gdyż bardzo słabo mi wychodzi bicie piany, a i proch już dawno wynalezionoluka pisze:a masz coś do powiedzenia od siebie?
Pożyjemy, zobaczymyTomzik pisze:Jakież to słodkie...
A kiedy sobie cichaczem wezmą ile trzeba?
To ja po raz kolejny pozwolę sobie się nie zgodzić. Tego typu stwierdzenia padały po równo od Kukiza i od Korwina, a zależało w jakiej kolejności byli wywoływani do odpowiedzi. Specjalnie obejrzałem sobie na YT, bo oryginalnie słuchałem w PR1.Tomzik pisze:[...] niczym Kukiz na debacie - "no ja w sumie zgadzam się z przedmówcą"
Przypomnę tej starej części, z demencją, że już PiS był przy korycie...Bartek-Lodz pisze:Przypomnę tej młodszej części forumowiczów, że mieliśmy już Polską Partię Przyjaciół Piwa zwanej też Dużym Piwem z Rewińskim Januszem na czele - jak by ktoś nie wiedział kto to, to już spieszę z odpowiedzią, że to ten co grał Siarę w Kilerze.
Teraz mamy Kukiza i Liroya. Historia lubi się powtarzać.
Na pewno ciekawie wypadła by debata z Jolą Rutowicz i jej koniem.
Tu nie da nic tworzenie nowej partii, bo jak widać, PiSiory są w śród nas. Ich poglądy również...Snail pisze:No to jak już pisałem, zakładamy swoją partię i Lancia znowu będzie samochodem rządowym.
Widać jednak prawie 9% głosujących zrozumiała.Tomzik pisze: Przepraszam, ale nie potrafię zrozumieć[...]