Dobra, ona ma platnowy kolor - dzisiaj się jej przyjrzałem - widziana o 6.45, stojąca w korku na Wodzisławskiej, vis a vis Lukoilu/Statoiludaghda pisze:Rybnik: złota a raczej chyba platynowa Musa

Dobra, ona ma platnowy kolor - dzisiaj się jej przyjrzałem - widziana o 6.45, stojąca w korku na Wodzisławskiej, vis a vis Lukoilu/Statoiludaghda pisze:Rybnik: złota a raczej chyba platynowa Musa
Niekoniecznie - ale Daghda napędza wątek od kilku dobrych tygodni - i ten czarodziejski sposób,tak to właśnie wyglądakrzy36 pisze:Widzę że najwięcej Lanci forumowiczów jeżdzi po rejonach Śląska
Oj tam oj tamWilkin pisze:Niekoniecznie - ale Daghda napędza wątek od kilku dobrych tygodni - i ten czarodziejski sposób,tak to właśnie wyglądakrzy36 pisze:Widzę że najwięcej Lanci forumowiczów jeżdzi po rejonach Śląska
Jak o Ustkę zahaczysz to odmigammyszka pisze:Kurcze u mnie w mieście ( Starachowice) jakieś te ludzie niemrawe. Jest parę różnych Lancii ale co komuś machnę albo mignę światłami to napotykam takie spojrzenia że nie wiadomo gdzie się schować. jakieś takie te ludziska tutaj są nie teges. Na szczęście 5 lipca jadę do Watażki do Kołobrzegu to może tam jakoś inaczej będzie.
Ejjj, ale ja Ci odmachałem i nawet wyszczerzyłem do Ciebie uśmiechchevrooletcamaro pisze:Hahaha , skąd ja to znam. W Żorach też nie uświadczysz wymiany pozdrowień chyba , że od Sławka .....poza tym lipa oj przepraszam po Burnejsku było by LYPA
Już prędzej Darłówko, ale jeszcze nie wiem jak z czasem będę stał (praca) .myszka pisze:Do Ustki trochę daleko (116 km), ale może jakieś mikrospotkanie u Watażki albo gdzieś po drodze,
np Darłówko?