Ta Lancia stoi dwie ulice od mojego domu na Kamelskiego w Nowej Wsi , ładna sztukasolarzmr pisze:Wczoraj w Pruszkowie na parkingu przy Biedronce około 19 stała sobie ciemnozielona Kappa Coupe na WPR.

Ta Lancia stoi dwie ulice od mojego domu na Kamelskiego w Nowej Wsi , ładna sztukasolarzmr pisze:Wczoraj w Pruszkowie na parkingu przy Biedronce około 19 stała sobie ciemnozielona Kappa Coupe na WPR.
husky83 pisze:Już myślałem, że mnie namierzyłeś, ale skoro kierowniczka, to była to Lyberka bronx'aMaciekTTT pisze:dzisiaj na ul. Daszyńskiego widziana bordowa Lancia Lybra SW, w aucie była tylko kierowniczka, oraz na Andersa przy Lidlu czarna Thesis stała na światłach w stronę Centrum
Jest tego troszkę w w gliwicach.malenstwo pisze:Wczoraj namierzona granatowa lybra sw w okolicy pszczynskiej a dokładniej obok przedszkola, ta sama osoba jakiś czas temu zauważona na parkingu koło tesco na labedzkiej w g-cach...cechą charakterystyczną to dziurka w zderzaki przednim....
Codziennie rano w okolicy p-la na pszczynskiej przyjeżdża lybra sw oklejona elektronarzedzia...
nas no i najważniejsze ...POD naszymi oknami codziennie stoją 3lybry św(łącznie z nasza)...