Lancia widziana na trasie
Re: Lancia widziana na trasie
I jeszcze dzisiaj - Rybnik Ochojec na Gliwickiej, srebrna Lybra berlina SR 1...A ok. 19.40; w Zabrzu, przecinająca skrzyżowanie Wolności i de Gaulle'a od al. Korfantego, ciemno błękitna Lybra SW ok. 20.
Rybnik, rondo przy Plazie ok. 19.30 - ciemno zielony Ypsilon I na zorskich blaszkach.
Wczoraj na Żorskiej minąłem się z Grodkiem i jego Deltą - ledwo zauważyłem, tak śmignął 

- redy19
- Forumowicz/ka
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
BogKow pisze:Dzisiaj widziana w UstcePrzyznać się - czyja to ? :wazuuup:
Nie wiem czyja to ale w przyszłym miesiącu może uda ci się moją zobaczyć w Ustce

Tego jeszcze nie było
Również wczoraj widziana w Słupsku około godz. 15 przy ulicy Sobieskiego.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lancia Lybra SW 2.4 JTD Intensa
Pszczyna, ok. 18.00 na ul. Bielskiej - ciemnozielony Y. Jakiś czas potem, w Żorach ok. 18.30 na ul. Pszczyńskiej jechał za mną czerwony nowy Ypsilon.
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Było, było i to już nie razBogKow pisze:Tego jeszcze nie było![]()

- marceli
- Klubowicz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Dziś podczas wycieczki do Kazimierza Dolnego widziane dwie Kappy jedna w Puławach,sedan nr LRY ...ileśtam, nie zwróciłem uwagi bo mijaliśmy się na skrzyżowaniu mimo wszystko Pan kierowca chyba kumał bazę bo jak się lookałem to też się patrzył i obdarzył mnie usmiechem
Druga po trasie przyczepiła się mi na ogonie nr LSW ,ale kierownik chyba nie w temacie bo nic nie sygnalizował,ja też.
Mimo wszystko pozdrawiam

Druga po trasie przyczepiła się mi na ogonie nr LSW ,ale kierownik chyba nie w temacie bo nic nie sygnalizował,ja też.
Mimo wszystko pozdrawiam

- Snail
- Sekretarz
- Imię: Paweł
Sobota w Gdyni na Jana Pawła II nowa Delta sobie stała, a trochę potem po drodze do Kołobrzegu (wakacje u Watażki
) z przeciwka śmignęły najpierw Thesis potem Y i na koniec Lybra. Czarną Dedrę kombi mam pod oknem więc nie ma co wspominać 

Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Co prawda nie w trasie, ale...

Kappa na drugim planie, a na pierwszym karny ku... w 3D

Kappa na drugim planie, a na pierwszym karny ku... w 3D

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
- Karolciaa
- Forumowicz/ka
- Imię: Karolcia
myszka ja rozumiem, że masz wspomagacze na oczach i może widzisz tylko w jedną stronę , ale żeby mojej Luśki pod oknem nie widzieć
Wczoraj w godzinach popołudniowych w Białogardzie prawdziwy wysyp Lancii
Dwie zaparkowane na parkingu na 1 Maja - Lyberki, jedna granatowa, druga srebrna kombi. Później na ul. Piłsudskiego czarny Ypsilon

Wczoraj w godzinach popołudniowych w Białogardzie prawdziwy wysyp Lancii

Dwie zaparkowane na parkingu na 1 Maja - Lyberki, jedna granatowa, druga srebrna kombi. Później na ul. Piłsudskiego czarny Ypsilon

"Codziennie rano staraj się czytać listę najbogatszych. Jeśli cię na niej nie ma, idź do pracy..." Robert Orben.
tel. 724107243
Jest Audi A6 C6 2004r. 177KM:-)
Była
Lancia Kappa 2.0 5.20 V.I.S. 98r. automat 155 KM
Była Lancia Lybra 1.9 jtd 99r.
tel. 724107243
Jest Audi A6 C6 2004r. 177KM:-)
Była

Była Lancia Lybra 1.9 jtd 99r.
Około 13, z Mikołowskiej na Powstańców (obok św. Antoniego) sunęła za mną, piękna Lancia Phedra w grafitowym kolorze... Blaszka SR, brak reakcji na mruganie awaryjnymi...., ale sposób w jaki się dostojnie snuła, pozwala wszystko wybaczyć 
Przed 17-tą srebrna Lybra SW na blaszkach ST - zjazd z ronda mikołowskiego. Machnąłem, ale nie wiem czy zostałem dostrzeżony

Przed 17-tą srebrna Lybra SW na blaszkach ST - zjazd z ronda mikołowskiego. Machnąłem, ale nie wiem czy zostałem dostrzeżony

- Snail
- Sekretarz
- Imię: Paweł
Droga Karolciu
Twoja Luśka tak mnie zachwyciła że po prostu nie czułem się godny o niej wspominać. Ale jak najbardziej że ją zobaczyłem czego najlepszym dowodem było Twoje stwierdzenie że już się do niej przymierzam.
A poza tym jak to rano pisałem to jej pod oknem nie było...
Mam nadzieję że mi wybaczysz a jeśli nie to może piwko wieczorkiem bardziej Cię udobrucha...
Twoja Luśka tak mnie zachwyciła że po prostu nie czułem się godny o niej wspominać. Ale jak najbardziej że ją zobaczyłem czego najlepszym dowodem było Twoje stwierdzenie że już się do niej przymierzam.
A poza tym jak to rano pisałem to jej pod oknem nie było...
Mam nadzieję że mi wybaczysz a jeśli nie to może piwko wieczorkiem bardziej Cię udobrucha...
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...
-
- Forumowicz/ka
To chyba nawet na pewno byłą moja latorośl.Rafako pisze:To mógł być Przedszkolak, często się kręci na Ursynowie po różnych lokalizacjachMichor pisze:wczoraj wieczorem na parkingu na Roentgena w Warszawie Thesis ciemny z klubowymi ramkami.![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
Dzięki serdeczne za pozdrowienia.
- MaciekTTT
- Forumowicz/ka
- Imię: Maciej
na Styczyńskiego w Gliwicach ok.14 widziana granatowa Lybra SW z bagażnikiem na dachu
Dzidziuś