Lancia widziana na trasie
Re: Lancia widziana na trasie
Rybnik, ok. 16.50 - na Wiejskiej, czarna Musa na SR i chwilę później, na Zebrzydowickiej vis a vis Reala, pomarańczowy Y na SRB.
Fotki robione w kilkudniowych odstępach czasowych.
Rybnik , ul.Miejska vis a vis Urzędu Miasta:

Lyski , jakiś market nieopodal Kościoła:

Rybnik- Real:

Katowice przy IKEA na SK:

Żory oś.Pawlikowskiego:

Było by więcj ale niestety Lancie są szybsze niż aparat w moim telefonie
Rybnik , ul.Miejska vis a vis Urzędu Miasta:

Lyski , jakiś market nieopodal Kościoła:

Rybnik- Real:

Katowice przy IKEA na SK:

Żory oś.Pawlikowskiego:

Było by więcj ale niestety Lancie są szybsze niż aparat w moim telefonie

- Ecnelis
- Forumowicz/ka
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Jakąś godzinę temu ciemnozielona k Coupe W-----E w okolicach MON w Warszawie. 

Wodzisław Sl. ok. 16.45 - czarna nowa Delta na SWD pod centrum farb na Rybnickiej.
Potem ok. 19.00 na pl. Wolności, zaparkowana granatowa Lybra SW na SRB z obitą klapą bagażnika.
Potem ok. 19.00 na pl. Wolności, zaparkowana granatowa Lybra SW na SRB z obitą klapą bagażnika.
Dzisiaj w Rybniku pod Misztelą ok. 10.30 - szara Lybra SW na SRB z nalepką "Depeche Mode" na tylnej szybie
Wcześniej jeszcze srebrna Lyrba SW na Zebrzydowickiej vis a vis chińskiego centrum handlowego.
I z wczoraj:

I z wczoraj:
Około 13 kolega Damiani w swojej zielonej Lybrze SW, widziany na Mikołowskiej, - po wymianie pozdrowień, zrobiliśmy sobie mały spocik 
Acha... w okolicach południa, na Zebrzydowickiej (za płotem) widziany "Kapitan Snuja" kolegi Daghda

Acha... w okolicach południa, na Zebrzydowickiej (za płotem) widziany "Kapitan Snuja" kolegi Daghda

- Lindas
- Forumowicz/ka
- Imię: Konrad
Przejechałem wczoraj Polskę z południa na północ i na całej trasie spotkałem tylko dwie Lancie - Themę i Ypsilon. Brak reakcji na pozdrowienia. Zadziwiająco mało. Śmiać mi się chciało, bo już po dojechaniu na miejsce, w samej Ustce, spotkałem dwie Lybry, z czego jedna na DKL. Cóż za ironia, przejechać cały kraj, żeby spotkać drugą Lybrę na DKL.
A tak swoją drogą, czy nasze pozdrowienia w trasie są jakoś sformalizowane? Mrugamy sobie długimi czy awaryjnymi?
A tak swoją drogą, czy nasze pozdrowienia w trasie są jakoś sformalizowane? Mrugamy sobie długimi czy awaryjnymi?
Lancia, since I've been loving you, I'm about to lose my worried mind...
- Ramzes_II
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Dominik
Błysk długimi i łapka w góręLindas pisze: A tak swoją drogą, czy nasze pozdrowienia w trasie są jakoś sformalizowane? Mrugamy sobie długimi czy awaryjnymi?
Tuning oraz diagnostyka JTD, JTDm, TDI, CDI, HDI ... i HGW
>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166<<<<<<<<<<<<<<<<<<

>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166<<<<<<<<<<<<<<<<<<
I znów dziś rano, ok. 8 - ta sama szara Lybra SW z napisem DM z tyłu. Jechałem za nimi od ronda przy dawnym Euromocie aż do Kominka.
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Jak zacząłem dojeżdżać do pracy do Grudziądza to zawsze się mijałem z Lybrą SW. Oczywiście machałem ręką. Przez krótki czas gość patrzył na mnie co najmniej dziwnie, ale teraz sam do mnie pierwszy machaLindas pisze:Brak reakcji na pozdrowienia. [...] A tak swoją drogą, czy nasze pozdrowienia w trasie są jakoś sformalizowane? Mrugamy sobie długimi czy awaryjnymi?

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Rybnik. Najpierw przed 17.30 vis a vis Plazy:

Potem na parkingu obok Domusu, ok. 19.00 na SWD:

Potem na parkingu obok Domusu, ok. 19.00 na SWD:

- miwis
- Klubowicz
- Imię: Michał
- Kontakt:
Sobota 13.07 popołudnie Gdańsk ul.Warszawska bordowa Delta III bicolor.Samochód jechał na kursie spotkaniowym i czas reakcji był bardzo krótki,ale nastąpiło wzajemne zamiganie i odmachanie.Generalnie poczułem się bardzo pozytywnie. 

Włoszki jakie przytrafiły mi się w życiu:
Lancia Delta GT 1.6 i.e 1991
Alfa Romeo 33 1.7 16V 1991
Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2001
Lancia Y 1.2 8V LS Marie Claire 2001
Lancia Delta "III" 1.4 T-jet 150 KM Platino bi-colore 2009-jest
Lancia (Beta) Montecarlo S2 1981-jest
Lancia Delta GT 1.6 i.e 1991
Alfa Romeo 33 1.7 16V 1991
Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2001
Lancia Y 1.2 8V LS Marie Claire 2001
Lancia Delta "III" 1.4 T-jet 150 KM Platino bi-colore 2009-jest
Lancia (Beta) Montecarlo S2 1981-jest
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Damian
W okolicach Konina i w samym Koninie widuję regularnie Lancię Thesis, przypuszczam, że właściciel mieszka niedaleko mnie, bo parę km od mojego miejsca zamieszkania parę razy ją widziałem. Jeździ nią jakiś Pan po 50-tym roku życia.
- MaciekTTT
- Forumowicz/ka
- Imię: Maciej
Dzisiaj na A1 w stronę Ostravy, na wysokości Tarnowskich Gór mijałem Deltę III , nie wiem jakie tablice bo do pracy się spieszyłem 

Dzidziuś