Lancia widziana na trasie
- Snail
- Sekretarz
- Imię: Paweł
Re: Lancia widziana na trasie
Wczoraj wracaliśmy z rodzinką z Kołobrzegu z wakacji u Watażki. Przed Koszalinem spotkaliśmy dwie Lybry na NL oraz PSR, później Y a między Bydgoszczą a Toruniem jeszcze dwie Lybry. Wszystko jechało z przeciwka i niestety nie było wiele czasu na jakąś reakcję.
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...
Katowice:
- ok. 14, najpierw skręcający z Warszawskiej w Szkolną, czerwony Ypsilon II na SO
- chwilę później, biały Ypsilon II "Moda Milano" na podziemnym parkingu Altusa
- ok. 15.30 na Uniwersyteckiej, vis a vis Altusa: Delta III "Hard Black" na SK
Rybnik:
- ok. 16.00, na Zebrzydowickiej vis a vis gazowni, Ypsilon I w kolorze butelkowej zieleni na SZO
- ok. 16.45, zjeżdżający z ronda Gliwicka/Podmiejska, szary Thesis na SR
- ok. 19.15, skręcająca z św. Józefa w Zebrzydowicką, czarna Musa z kierowniczką za kółkiem
- ok. 14, najpierw skręcający z Warszawskiej w Szkolną, czerwony Ypsilon II na SO
- chwilę później, biały Ypsilon II "Moda Milano" na podziemnym parkingu Altusa
- ok. 15.30 na Uniwersyteckiej, vis a vis Altusa: Delta III "Hard Black" na SK
Rybnik:
- ok. 16.00, na Zebrzydowickiej vis a vis gazowni, Ypsilon I w kolorze butelkowej zieleni na SZO
- ok. 16.45, zjeżdżający z ronda Gliwicka/Podmiejska, szary Thesis na SR
- ok. 19.15, skręcająca z św. Józefa w Zebrzydowicką, czarna Musa z kierowniczką za kółkiem
- Spxcompany
- Forumowicz/ka
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Wczoraj ok. 18.30 na trasie Rogów - Brzeziny czerwona Delta II na EBR....
Pozdrawiam - Marcin
Obecnie: Lancia Musa 1,9MTJ 2005 PLATINO
Wcześniej: Lancia Lybra 1,9JTD 2003 Sedan
Ford Mondeo 2,5 V6 1997 Kombi
VW Golf III 1,4 1992 Hatchback
Obecnie: Lancia Musa 1,9MTJ 2005 PLATINO
Wcześniej: Lancia Lybra 1,9JTD 2003 Sedan
Ford Mondeo 2,5 V6 1997 Kombi
VW Golf III 1,4 1992 Hatchback
Przed chwilą, srebrna Zeta z paskudnymi DRL'ami w Rybniku, pomykająca Zebrzydowicką w dół.
- MaciekTTT
- Forumowicz/ka
- Imię: Maciej
jakąś godzinkę temu siadłem na tyłek srebrnej Lybrze SW 2.4 jtd. Było to na DK 88 w stronę Bytomia 

Dzidziuś
Kolega Grodek w Deltolocie, widziany chyba coś po 18 jak przecinał skrzyżowanie Kominka/Budowlanych. Potem polowalem na niego ale coś go nie trafiłem 

- Snail
- Sekretarz
- Imię: Paweł
Dziś ok 17.15 w Kielcach na rondzie IX Wieków granatowa Lybra SW (wymienione pozdrowienia). Chwilę potem zaparkowana zielona Kappa obok przychodni kardiologicznej przy Okrzei.
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...
- skowronLDZ
- Forumowicz/ka
- Imię: Michał
dziś około 14.50 szara LYBRA sedan pod Manufakturą obok Leroy Merlin, około 15.10 czarna Delta zaparkowana przy Limanowskiego i około 16.15 Lybra sw na Kasprzaka w Łodzi
Lybra 1,8 16V 2002r.
Rybnik ul.Przemysłowa

Teraz to już tylko formalnośćdaghda pisze:Kolega Grodek w Deltolocie, widziany chyba coś po 18 jak przecinał skrzyżowanie Kominka/Budowlanych. Potem polowalem na niego ale coś go nie trafiłem

Pozdrowiony kierownik pięknej srebnej Lybry SW na blaszkach SRC - Raciborska, na wys. BP, a po chwili, już bez wzajemności pozdrowienia dla prawie takiej samej lali na blaszkach SR - ul. Obwiedni południowej 

Wczoraj, Brno:
- ok,. 19.00 pod hotelem International na ul. Husova: szara Lybra berlina z nalepką Lancia Moravia
- potem ok. 20.00, dubel na parkingu Galerii Vaňkovka:

Vyškov, D1/E462 ok. 21.00 gdzieś przed lotniskiem aeroklubu - cały transport nowych Ypsilonów chyba jadący z Polski (ciężarówka widziana na drugiej nitce)
- ok,. 19.00 pod hotelem International na ul. Husova: szara Lybra berlina z nalepką Lancia Moravia
- potem ok. 20.00, dubel na parkingu Galerii Vaňkovka:
Vyškov, D1/E462 ok. 21.00 gdzieś przed lotniskiem aeroklubu - cały transport nowych Ypsilonów chyba jadący z Polski (ciężarówka widziana na drugiej nitce)

Dziś, Rybnik:
- ok. 18.30 goniłem na rowerze, od ronda Mikołowskiego do skrzyżowania przy Purmo, kolegę MacioBA w jego Lybrze; pomachanie sobie oraz krótka konwersacja na światłach
- ok. 18.40, na Ogrodowskiego vis a vis Kassandry, wyprzedziła mnie czarna nowa Delta na SR 8...E
- and finally... ok. 21, najpierw wyprzedził mnie na Zebrzydowickiej, potem ja "goniłem" za nim na Kominka, by w końcu ustrzelić i zamienić parę słów z kolegą Grodek

- ok. 18.30 goniłem na rowerze, od ronda Mikołowskiego do skrzyżowania przy Purmo, kolegę MacioBA w jego Lybrze; pomachanie sobie oraz krótka konwersacja na światłach

- ok. 18.40, na Ogrodowskiego vis a vis Kassandry, wyprzedziła mnie czarna nowa Delta na SR 8...E
- and finally... ok. 21, najpierw wyprzedził mnie na Zebrzydowickiej, potem ja "goniłem" za nim na Kominka, by w końcu ustrzelić i zamienić parę słów z kolegą Grodek

- MaciekTTT
- Forumowicz/ka
- Imię: Maciej
Dzisiaj ok. 15.30 w Maciejowie na Wolności przy Besmarexie(ASO VW), widziana Lancia Dedra SW, zdawało mi się ,że to Ramon, ale nie mam pewności. Ja akurat wyjeżdżałem z Besmarexu 

Dzidziuś
Daghda - szybki masz ten rower
Rewela 

Rower bez mocniejszych nóg sam nie pojedzie ale wypatrzyłem Cię w ostatniej chwili