Zlot w Tychach na taśmie FAP - 20 października!
Moderator: wujekp
Ha to jedziemy razem,ja mam jak widać żabcię- to moje gg 10809769
Magda
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
No i gdzie te zdjęcia????Jadąc od strony Oświecimia trasą 44 to po lewej stronie miniesz Fiata
Zrobiłem dzisiaj zdjecia jak tam dojechac od strony właśnie Oświęcimai i Bierunia

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ale onet nie zapełnił parkingu przed fabryka Lanciami"Dizzy" pisze:ONET juz był

Przy okazji- pierwszy post (Romlena) uzupełniłem o liste uczestników. Spójrzcie, czy jest aktualna...
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Czyli benda napewno 2 kupejki

Marcinek 
... Miasto Zasypia ... Ja Wtedy Nie Śpię ... Wtedy Przed Komputerem Wiele Godzin Ślęcze ... Nocne Rozmowy W Toku ...
... A Kiedy Miasto Zasypia Nikt Wtedy Nie Śpi ...
:D:D

... Miasto Zasypia ... Ja Wtedy Nie Śpię ... Wtedy Przed Komputerem Wiele Godzin Ślęcze ... Nocne Rozmowy W Toku ...
... A Kiedy Miasto Zasypia Nikt Wtedy Nie Śpi ...

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
No jak narazie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będe i o ile mi jakaś delegacja nie wypadnie, a narazie jest cisza to będe."Nat" pisze:Ale onet nie zapełnił parkingu przed fabryka Lanciami"Dizzy" pisze:ONET juz był![]()
Przy okazji- pierwszy post (Romlena) uzupełniłem o liste uczestników. Spójrzcie, czy jest aktualna...
Z wielka przyjemnoscia ekipa z Litwy bedzie obecna 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
W jakim składzie? Przyjeżdżacie z Kondziem, czy własnym pojazdem?
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

Re: Zlot w Tychach na taśmie FAP - 20 października!
No niestety"romlen" pisze:Naliczyłem też dotychczas 25 Lancii (jesli Radicz nie przyjedzie Oktawianem)

Ale nie martw się Romek, zaparkuję tak, żeby nie było mnie widać

Pozdrawiam, Radicz.
Lemaxx"Nat" pisze:W jakim składzie? Przyjeżdżacie z Kondziem, czy własnym pojazdem?
Renata
Kondziu
Marta
bedziemy moim autem

Dzięki Leszku, będziemy 

Fiat Linea 1.4 + Niewiadów N126E
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Nomad ma już i wysyła do mnie, ja je umieszczę na serwerze tak szybko jak się da."Dudi" pisze:No i gdzie te zdjęcia????Jadąc od strony Oświecimia trasą 44 to po lewej stronie miniesz Fiata
Zrobiłem dzisiaj zdjecia jak tam dojechac od strony właśnie Oświęcimai i Bierunia
Radicz, nie martw się, przyjedź czym chcesz, ważne że masz czas i ochotę być z nami i miło spędzić czas. Automatycznie jesteś zaproszony tak jak cała nasza społeczność LKP.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
może i mi się uda wyrwać

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Będziemy z Tazem

A czy po zwiedzaniu będzie nocny nalot na basen 

DEDRA 1.6 SW SPRZEDANA