Ja się mnie nie rozpadnie w Ułężu"Cossi86" pisze: A będzie Alfa Romeo 156SW 1,9 JTD Blu Cosmo 2005r ??

Moderator: Wilkin
Ja się mnie nie rozpadnie w Ułężu"Cossi86" pisze: A będzie Alfa Romeo 156SW 1,9 JTD Blu Cosmo 2005r ??
No i SAAB 9-5"BladeRunner" pisze:Nie sądze żeby 166 była zale jest opcja na: 156GTA, 147 GTA, 156 CUP GTV 2,0 V6 Turbo, GTV 3,0 V6 Q2 i parę inszych
No własnie, Arku-organizatorze- może by jakąś listę uczestników w pierwszym poście wątku sporządzić?"adamc" pisze:zdaje się, że impreza(w sensie frekwencji) porządnie się rozkręca...?
Problemu nie widzę, ale po co? Lepiej potem zdjęcie podpisać who is who."Nat" pisze:No własnie, Arku-organizatorze- może by jakąś listę uczestników w pierwszym poście wątku sporządzić?"adamc" pisze:zdaje się, że impreza(w sensie frekwencji) porządnie się rozkręca...?
dzięki, widzieliśmy się już na jednym spocie co najmniej, znajdziemy się"arkashka" pisze:Mój telefon w podpisie jakby co.
Jak coś to zabieraj się ze mną:)"skyblu" pisze:Będę owszem, jak nie wozemto podwozem sie czymś
![]()
czekam na wstawienie płucek
ja wohl"tony" pisze:Jak coś to zabieraj się ze mną:)"skyblu" pisze:Będę owszem, jak nie wozemto podwozem sie czymś
![]()
czekam na wstawienie płucek