Ile razy to słyszałem?
Sęk w tym, że Lybra mi się podoba a okularnik nie. Zarówno z zewnątrz jak i w srodku.

Więc odpowiedź zawsze była ta sama:
"Noo, może i podobny do okularnika, ale ładny!"
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
obawiam się że innym użytkownikom teżTaz pisze:kaeres, nie wyświetlają mi się twoje zdjęcia
Przepraszam, od początku działania z picasa nie potrafię dojść do przyczyny problemu.Taz pisze:kaeres, nie wyświetlają mi się twoje zdjęcia
Myślisz pewnie o szrocie w Sośnicowicach. Za rondem na Rudy i po prawej stronie? Tam była też Thema. Można się wybrać zobaczyć w godzinach pracy.bufi pisze:Ja swoich zdjęć niestety nie wrzucęMoje dziewczyny w drodze powrotnej bawiły się aparatem robiąc sobie zdjęcia takie jak połowa kobiet na NN
,a że tatuś pobłażliwy okazalo się że zdjęcia ze zlotu skasowane
Aaa... przypomniało sie... gdy skręcałem z 78-ki w prawo na Rudy visa vis drogi , stały zakurzone alfy 33 , chyba 75 mi mignela no i maserati , wiecie co to ? komis? kurka że ja sie tam nie zatrzymałem
Obkukałem teraz zumiromlen pisze:Myślisz pewnie o szrocie w Sośnicowicach. Za rondem na Rudy i po prawej stronie? Tam była też Thema. Można się wybrać zobaczyć w godzinach pracy.bufi pisze:Ja swoich zdjęć niestety nie wrzucęMoje dziewczyny w drodze powrotnej bawiły się aparatem robiąc sobie zdjęcia takie jak połowa kobiet na NN
,a że tatuś pobłażliwy okazalo się że zdjęcia ze zlotu skasowane
Aaa... przypomniało sie... gdy skręcałem z 78-ki w prawo na Rudy visa vis drogi , stały zakurzone alfy 33 , chyba 75 mi mignela no i maserati , wiecie co to ? komis? kurka że ja sie tam nie zatrzymałem
Nadal tam stoi, ale już bez kółeczekromlen pisze:Myślisz pewnie o szrocie w Sośnicowicach. Za rondem na Rudy i po prawej stronie? Tam była też Thema. Można się wybrać zobaczyć w godzinach pracy.