Moderator: wujekp
Lukasz KrK pisze:Bartek to kiedy znowu sie spotykamy? we Wigilie?:):)
bargaw3181 pisze:Lukasz KrK pisze:Bartek to kiedy znowu sie spotykamy? we Wigilie?:):)
Słuchaj ja nie widzę problemuJa jestem otwarty na Wszystkich a termin to już mi jest kompletnie obojętny :d
![]()
W styczniu będzie organizowany spocik taki jednio dniowy jak wczorajna razie nie zdradzę gdzie ale będzie
:D:D
pozdrawiam
No pokazałeś, że potrafisz się zebraćLukasz KrK pisze: dobra odgarnę śnieg z szyby i będę do 40 min u Ciebie pod garażem
wujekp pisze:Bardzo dziękuję wszystkim obecnym za jak zwykle wspaniałe spotkanie, Bartkowi za sprawną organizację i fajne "miejsce zastępcze", a Agacie i Rafałowi za to że dzięki nim mogliśmy dotrzeć na spota i wrócić do domu.
Zdjęcia ogarnę po południu i wrzucę.
Mam nadzieję, że "nowi" załapali bakcyla i już nie opuszczą kolejnych spotkań - było nam bardzo miło Was poznać.![]()
A co do kolejnego spotkania, to jak jesteście tak napaleni to możemy między Świętami a Nowym Rokiem (np. we wtorek albo w środę wieczorem) zorganizować kręgle w Krakowie. Kto jest chętny? A ponieważ nasze dziewczynki będą u babci to możemy jeszcze potem wybrać się na jakąś dyskotekę (ja co prawda nie jestem miłośnikiem, ale Ciocia bardzo by się ucieszyła)
jeżeli niemożliwi znaczy rewelacyjni to się zgadzamLukasz KrK pisze:jesteście niemożliwi
możliwe ze ja również się pojawię z ukochana
hmmm... w Jaworznie nie byłem, czego strasznie żałuję, ale między świętami a Nowym rokiem bardzo chętnie-kręgle świetny pomysł (choć nigdy nie grałem)!wujekp pisze:Bardzo dziękuję wszystkim obecnym za jak zwykle wspaniałe spotkanie, Bartkowi za sprawną organizację i fajne "miejsce zastępcze", a Agacie i Rafałowi za to że dzięki nim mogliśmy dotrzeć na spota i wrócić do domu.
Zdjęcia ogarnę po południu i wrzucę.
Mam nadzieję, że "nowi" załapali bakcyla i już nie opuszczą kolejnych spotkań - było nam bardzo miło Was poznać.![]()
A co do kolejnego spotkania, to jak jesteście tak napaleni to możemy między Świętami a Nowym Rokiem (np. we wtorek albo w środę wieczorem) zorganizować kręgle w Krakowie. Kto jest chętny? A ponieważ nasze dziewczynki będą u babci to możemy jeszcze potem wybrać się na jakąś dyskotekę (ja co prawda nie jestem miłośnikiem, ale Ciocia bardzo by się ucieszyła)
Jeśli chodzi o temat koników to owszem, powtórzymy imprezę, jednak będę organizował to dopiero jak będzie cieplutkoromlen pisze:Mimo niskiej temperatury widzę, że atmosfera spotkania była jak najbardziej gorącaBrawo za podjęcie tematu organizacji spotu, do tematów koników zapewne (liczę na to) wrócimy na wiosnę. Pozdrawiam wszystkich uczestników i ufam, że po powrocie ciepła kąpiel i grzaniec skutecznie odstraszył ewentualne przeziębienie