Wpłata zlecona. Kasa będzie jutro o 8:15 na koncie - trzy osoby w de-luxe (Czy jest wodotrysk w tym DE-LUXE ?romlen pisze:..... o przeanalizowanie swoich budżetów i wpisywanie się na imprezę Firlej 2010! ..... w Firleju obecność obowiązkowa

Moderator: wujekp
Wpłata zlecona. Kasa będzie jutro o 8:15 na koncie - trzy osoby w de-luxe (Czy jest wodotrysk w tym DE-LUXE ?romlen pisze:..... o przeanalizowanie swoich budżetów i wpisywanie się na imprezę Firlej 2010! ..... w Firleju obecność obowiązkowa
Znam pokrótce, służbowo Dyrektora Krzysztofa Kornackiego, myślę , że uda się z nim porozmawiać i wynik będzie pozytywny. Uzgodnię z Topciem szczegóły i podjadę do dyrektora.Nat pisze:Trzeba by to załatwić z dyrekcją Pałacu.
No właśnie, też się nad tym zastanawiamy, czy się da. Marzena, możesz dać odpowiedź na forum? Bo zastanawiających się jest więcej. Jak wygląda wielkościowo domek de-lux (niestety na stronach ośrodka nie ma zdjęć ze środka domków)? Czy da się w cztery osoby zamieszkać w domku de-lux (mnie akurat interesują dwie osoby dorosłe i dwie nieletnie)? Przyznam, że ja już trochę za stary jestem żeby biegać po nocy do wygódki przez podwórkoTomzik pisze:ponoć się da
W domku de - lux są dwa pokoje (jeden przejściowy). W jednym pokoju są dwie jedynki a w drugim wersalka. Jeżeli prześpicie się z ciociąwujekp pisze:No właśnie, też się nad tym zastanawiamy, czy się da. Marzena, możesz dać odpowiedź na forum? Bo zastanawiających się jest więcej. Jak wygląda wielkościowo domek de-lux (niestety na stronach ośrodka nie ma zdjęć ze środka domków)? Czy da się w cztery osoby zamieszkać w domku de-lux (mnie akurat interesują dwie osoby dorosłe i dwie nieletnie)? Przyznam, że ja już trochę za stary jestem żeby biegać po nocy do wygódki przez podwórkoTomzik pisze:ponoć się da, a dzieci z kolei za młode
- tylko pytanie czy się da upchnąć cztery twarze w takim domku? Jeśli się da to czy to będzie na siłę, czy w miarę ludzkie warunki będą przy 4 osobach? I wreszcie jak wówczas wygląda odpłatność za nadprogramową osobę?
A może ktoś gdzieś ma/znalazł zdjęcia środka domków?
Dziewczyny na wersalce a wujek z ciocia na osobnych lozkachMarzena pisze:Jeżeli prześpicie się z ciociąna wersalce, to dziewczyny mają po oddzielnym łóżku
Ok. A jak by to wyglądało z kasą- 4x250 czy da się coś uhandlowaćMarzena pisze:W domku de - lux są dwa pokoje (jeden przejściowy). W jednym pokoju są dwie jedynki a w drugim wersalka. Jeżeli prześpicie się z ciociąna wersalce, to dziewczyny mają po oddzielnym łóżku
Kurcze, robi się niebezpiecznie. Niedługo mnie całkiem eksmitujecie z domkutomek pisze:Dziewczyny na wersalce a wujek z ciocia na osobnych lozkachMarzena pisze:Jeżeli prześpicie się z ciociąna wersalce, to dziewczyny mają po oddzielnym łóżku
Chyba nie powinno być z tym wielkiego problemu. Ośrodek na swoich stronach podaje cenę za domek, a nie za twarz. Więc za dodatkową osobę powinni liczyć już tylko wyżywienie, no i dodatkowo atrakcje zlotoweMarzena pisze:Czwarta osoba w domku trzyosobowym jest w trakcie negocjacji. Jak tylko będę miała 100% informacji to podam.