Jeśli tylko wydobrzeje, a i będzie czym dojechać (Kappa sprzedana, Lybra wiecznie w rozjazdach, ale może Deltą II niedługo się zaopiekuje, ale cii żeby nie zapeszać

Jak będę już wiedział co i jak to nie omieszkam się wpisać

Pozdrawiam
Rafał

Moderator: wujekp
Gawlick pisze:Dzięki wielkie za zaproszenie
Jeśli tylko wydobrzeje, a i będzie czym dojechać (Kappa sprzedana, Lybra wiecznie w rozjazdach, ale może Deltą II niedługo się zaopiekuje, ale cii żeby nie zapeszać) pojawię się z drugą połówka bardzo chętnie (tym bardziej ze to jej rodzinne strony )
Jak będę już wiedział co i jak to nie omieszkam się wpisać
Pozdrawiam
Rafał
Mado pisze:Hej. Ostatnio trochę zaniedbuje przeglądanie forum i gdyby nie PW od Romlena to bym nie wiedział, że tak blisko mnie jest spotOczywiście pojawię się razem z moją drugą połową. Może i się na coś przydam bo wiem gdzie znajduje się pizzeria ( parę razy tam byłem, pizza bardzo dobra ) oraz gdzie jest pomnik Bublewicza, bo jadąc do Złotego Stoku zawsze tamtędy przejeżdżam, nastawcie się tylko na to, że stan nawierzchni na tej pięknej trasie jest bardzo zły
Ja mam nadzieje że jeszcze ktoś się zdecydujeDawid77 pisze:No i grono zainteresowanych zaczyna sie powiększać.Oby tak dalej....