Pomysł na... logo naszego regionu
Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
- ktoś ŁDZ
- Przedstawiciel Regionalny
- Imię: Robert
Re: Pomysł na... logo naszego regionu
Propozycja kolejnego spotu w łodzkiem już podana na forum regionu naszego, jednakże jeszcze nikt się nim nie zainteresował.
Pozdro - Robert
Jest:
Lancia Phedra 2.2 JTD 170KM - TyAaaaa_TO_wóz_zzz
+ Lybra Intensa 2.4 JTD SW - Papamobile
Było:
AR 156 SW 2.4 JTD 10V + wirus Ramzesa - Czarnulka
Delta II 1.9td
Nr. tel. 607645504
Jest:

Było:
Delta II 1.9td
Nr. tel. 607645504
Wnoszę poprawkę było 7 lucynek i 1 motor 

- ktoś ŁDZ
- Przedstawiciel Regionalny
- Imię: Robert
Motor klasyk, aż miło było popatrzeć. Jeszcze raz brawa dla właściciela. Teraz powino być nas więcej 

Pozdro - Robert
Jest:
Było:
Delta II 1.9td
Nr. tel. 607645504
Jest:

Było:
Delta II 1.9td
Nr. tel. 607645504
Seba czyżbyś przez pomyłkę dostał czerwoną kartkę ? 

No to źle widziałeśSEBAkappa pisze:a propos były 3 Lancie i 2 motory tylko dlatego,że Lancia Geparda w naprawie,a więc frekwencja taka jak u Was z tego co widziałem:)markiz68 pisze:Seba,jak na grilla to do Wielunia.SEBAkappa pisze:Popieram Cię w całej rozciągłości Łukaszu i cieszę się że wreszcie po tylu bataliach nasz region chociaz na forum wreszcie się ruszył:)Dobrze,że ludzie zapodają swoje pomysły,można się z nimi zgadzać lub nie ale najważniejsze,ze coś robią,jeszcze tylko by kolejne spoty były bardziej obfite,by wreszcie może zrobić jakiegoś dużego spota z grilem,nie musi to być dwudniowa sprawa ale chociaż jak sie uda,to spędzić w fajnym towarzystwie kilka godzin i pokazać innym regionom,że nawet bez przedstawiciela potrafimy sie zebrać niezłą ekipą:)lukasz_lodz pisze:Niech zaczną regularne spoty łódzkiej grupy, jakaś niezła frekwencja- chociaż taka jak pod manufakturą któregoś razu, to wtedy będzie można mówić o ekipie Łodź, grupie łódzkiej. Więc po co dyskutować o naklejkach i tak dalej jak nasza grupa jest słabiutka póki co.Chociaż jest nas w okolicy malutko to i tak mieliśmy większą frekwencję niż Łódź
A miałem się wtedy do was wybrać z Damianem.100km żeby zobaczyć dwie Lancie i dwa motory.
![]()
Zamiast kombinować z logiem zacznijcie się najpierw spotykać

Pozdrawiam markiz
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia
La pi? bella ? la Lancia
Przeca to:krzysiek2 pisze:Seba czyżbyś przez pomyłkę dostał czerwoną kartkę ?
nie dotyczy Seby. Chyba jest to oczywiste ...Ale tak wpadać i nie mając pojęcia o historii, tego co kto robi, jaki Zarząd ma "zarobek" z prowadzenia Klubu oskarżać?![]()

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

No chciałem tylko pożartować
pozdrowionka

pozdrowionka
krzysiek2 pisze:No chciałem tylko pożartować![]()
![]()
![]()
pozdrowionka

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

-
- Forumowicz/ka
Całe forum tutaj się udziela
Fajnie jakby coś się ruszyło w Łodzi, proponowałbym jakieś regularne spotkania, to jak ma to miesjce w innych klubach i wtedy wykazałaby się na pewno osoba godna przedstawiciela regionalnego.

Brak przedstawiciela i marazm był kiedyś nawet powodem, jakiś czas temu, do rozważań nad sensownością połączenia tego działu z Mazowieckim. Na szczęście, jak widać, rozruszaliście się. Teraz tylko musicie utrzymać aktywność.SEBAkappa pisze: cieszę się że wreszcie po tylu bataliach nasz region chociaz na forum wreszcie się ruszył:)Dobrze,że ludzie zapodają swoje pomysły,można się z nimi zgadzać lub nie ale najważniejsze,ze coś robią,jeszcze tylko by kolejne spoty były bardziej obfite,by wreszcie może zrobić jakiegoś dużego spota z grilem,nie musi to być dwudniowa sprawa ale chociaż jak sie uda,to spędzić w fajnym towarzystwie kilka godzin i pokazać innym regionom,że nawet bez przedstawiciela potrafimy sie zebrać niezłą ekipą:)
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Wnoszę poprawkę do poprawkikrzysiek2 pisze:Wnoszę poprawkę było 7 lucynek i 1 motor

Seba mówił o spocie "Na Rogach", gdie były rzeczywiście 3 Lancie , 2 jednoślady i 1 przyszła Lancia czyli Chrysler.
W "Porcie" rzeczywiście było 7 Lancii i 1 motor.
Ojciec michala1045.
- Kappa SW 2.4 TDS 1997 - moja była
- Y 1.2 16V 1997 - była żony.
- Lancia Phedra 2,0 jtd 2004 - była
Aktualnie na stanie
- Y 1,2 8v 2001 Marie Claire - żony
- Citroen BX 19 TRI, 1989
- MZ ES 250 1965 - mój rocznik
- Dodge Grand Caravan 3,3 2007
- Kappa SW 2.4 TDS 1997 - moja była
- Y 1.2 16V 1997 - była żony.
- Lancia Phedra 2,0 jtd 2004 - była
Aktualnie na stanie
- Y 1,2 8v 2001 Marie Claire - żony
- Citroen BX 19 TRI, 1989
- MZ ES 250 1965 - mój rocznik

- Dodge Grand Caravan 3,3 2007
dokładnie o to mi chodziło GerardzieGepard pisze:Wnoszę poprawkę do poprawkikrzysiek2 pisze:Wnoszę poprawkę było 7 lucynek i 1 motor![]()
Seba mówił o spocie "Na Rogach", gdie były rzeczywiście 3 Lancie , 2 jednoślady i 1 przyszła Lancia czyli Chrysler.
W "Porcie" rzeczywiście było 7 Lancii i 1 motor.

Lancia Kappa Coupe 2.0 16V Turbo 

Nie no Seba wszystko na poziomie żartu z mojej stronySEBAkappa pisze:dokładnie o to mi chodziło GerardzieGepard pisze:Wnoszę poprawkę do poprawkikrzysiek2 pisze:Wnoszę poprawkę było 7 lucynek i 1 motor![]()
W "Porcie" rzeczywiście było 7 Lancii i 1 motor.,więc kolego markiz68 faktycznie pomyliłem się u Was o jedno autko,ale w porównaniu z ostatnim spotem wypadacie gorzej;)ale to nie jest powód do dumy dla nas,bo jednak Łódź to duże miasto i zdecydowanie tu więcej Lucynek niż w Wieluniu,więc reasumując wypadamy gorzej,co mam nadzieję przy następnych spotach ulegnie zdecydowanej poprawie,sądząc po tym ile postów się pojawiły w ciągu kilku dni i jaki ruch się zrobił na naszym forum:)Może wreszcie uda się,co jest moim marzenie od kilku ładnych miesięcy, by wreszcie spotkało się kilkanaście pojazdów marki Lancia i by te spotkania były możliwie bardziej regularne:)

Wiem,że starasz się ze wszystkich sił i chwała Ci za to

Może zorganizujesz spotkanie na ,,neutralnej ziemi"miedzy Łodzią a Wieluniem.

Pozdrawiam markiz
La pi? bella ? la Lancia
La pi? bella ? la Lancia
Kochani - nie licytujcie się o jeden czy dwa samochody więcej na spocie, a już na pewno nie interpretujcie tego w kategoriach lepiej/gorzej
. Każdy spot ma swój urok i jak dla mnie nie o to chodzi, żeby główny nacisk kłaść na ilość - pewnie że fajnie jak przybywa sporo osób, większa szansa, że się kogoś nowego pozna, ale zawsze przecież można miło spędzić czas i nawet jeśli za którymś razem przybędzie mniej samochodów nie traktowałabym tego w kategorii porażki 
PS. Widzę, że w międzyczasie napisał już markiz
- to faktyczne jest metoda na zwiększenie ilości samochodów na spocie (pamiętajcie, że i stolica chce się z Wami spotkać - może jakieś dogodne miejsce między tymi trzema punktami?

PS. Widzę, że w międzyczasie napisał już markiz

Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
No właśnie ciociaE widzę,że znowu się rozumiemyciociaE pisze:Kochani - nie licytujcie się o jeden czy dwa samochody więcej na spocie, a już na pewno nie interpretujcie tego w kategoriach lepiej/gorzej. Każdy spot ma swój urok i jak dla mnie nie o to chodzi, żeby główny nacisk kłaść na ilość - pewnie że fajnie jak przybywa sporo osób, większa szansa, że się kogoś nowego pozna, ale zawsze przecież można miło spędzić czas i nawet jeśli za którymś razem przybędzie mniej samochodów nie traktowałabym tego w kategorii porażki
PS. Widzę, że w międzyczasie napisał już markiz- to faktyczne jest metoda na zwiększenie ilości samochodów na spocie (pamiętajcie, że i stolica chce się z Wami spotkać - może jakieś dogodne miejsce między tymi trzema punktami?

Pozdrawiam markiz
La pi? bella ? la Lancia
La pi? bella ? la Lancia