Autosklep24.pl /zniżki dla LKP/
Re: Autosklep24.pl /zniżki dla LKP/
Staramy się nie oferować Verneta bo to termostaty bardzo kiepskiej jakości. Jeśli taki sobie życzysz to oczywiście załatwimy.
Proszę o przesłanie maila z zapytaniem bezpośrednio na sklep. Podaj nr VIN.
Proszę o przesłanie maila z zapytaniem bezpośrednio na sklep. Podaj nr VIN.

Ja mam pytanie do kolegi DamianS.
Kupiłem u Was sprzęgło.
Kontaktowałem się ze swoim mechanikiem, szukałem na focie i intrcarsie - i wszędzie posługiwałem się nr katalogowym.
Wszystkie 3 źródła jak i inne sklepy podawały nr katalogowy, np. Producent XYZ nr katalogowy 321.
W kontakcie z Wami i prośbą o podanie nr katalogowy, w celu sprawdzenia kompatybilność (zresztą sam mechanik prosił aby posługiwać się tym i tym nr katalogowym) usłyszałem że nie podajecie klientom nr katalogowych.
Co to za tajemnica jest? Przecież jak dostanę część to będzie producent i nr katalogowy.
Tak miałem jak brałem od Was np. pasek rozrządu itp rzeczy.
Kupiłem u Was sprzęgło.
Kontaktowałem się ze swoim mechanikiem, szukałem na focie i intrcarsie - i wszędzie posługiwałem się nr katalogowym.
Wszystkie 3 źródła jak i inne sklepy podawały nr katalogowy, np. Producent XYZ nr katalogowy 321.
W kontakcie z Wami i prośbą o podanie nr katalogowy, w celu sprawdzenia kompatybilność (zresztą sam mechanik prosił aby posługiwać się tym i tym nr katalogowym) usłyszałem że nie podajecie klientom nr katalogowych.
Co to za tajemnica jest? Przecież jak dostanę część to będzie producent i nr katalogowy.
Tak miałem jak brałem od Was np. pasek rozrządu itp rzeczy.
Różnica między nami a np. IC jest taka że mamy ścisłą specjalizację ? tylko auta włoskie ze wskazaniem na Lancię i Alfę Romeo. InterCars, Fota czy inni masowi dystrybutorzy handlują wszystkim, wśród handlowców nie ma specjalistów, opierają się na katalogach producentów w których jest masa błędów. Przykłady można mnożyć. Kolejna problem to fakt że Lancia jest marką niszową i sprzedaż części do tej marki jest marginalna dlatego nikt się specjalnie nie przejmuje błędami.
Kupują u nas nie ma potrzeby sprawdzania kompatybilności. Dobieramy części po nr VIN w oparciu o Eper a więc po numerach Fiata. Inwestujemy w najnowsze wersje oprogramowania. Do tego dochodzą lata doświadczenia, wiedza na temat jakości zamienników itd.
To wszystko minimalizuje prawdopodobieństwo błędów przy doborze części.
Sprzedajemy prawidłowo dobrane części a nie numery katalogowe.
Kupują u nas nie ma potrzeby sprawdzania kompatybilności. Dobieramy części po nr VIN w oparciu o Eper a więc po numerach Fiata. Inwestujemy w najnowsze wersje oprogramowania. Do tego dochodzą lata doświadczenia, wiedza na temat jakości zamienników itd.
To wszystko minimalizuje prawdopodobieństwo błędów przy doborze części.
Sprzedajemy prawidłowo dobrane części a nie numery katalogowe.

Kod rabatowy na 12.2012. Zapraszam!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku od ekipy Autosklep24.
Zapraszamy!
Zapraszamy!

Proszę o kontakt bezpośrednio ze sklepem. Przyda się nr VIN. Dane kontaktowe poniżej.

Kod rabatowy na Luty 2012

Czy będzie jakiś kod rabatowy na marzec? 

Pracujemy nad grafiką
Aktualny kod to 0400aa5921. Jest potrzebny do uzyskania rabatu przy zakupach w naszym sklepie on-line.
Przy zamówieniach telefonicznych lub mailowych wystarczy hasło Lancia Klub Polska.

Aktualny kod to 0400aa5921. Jest potrzebny do uzyskania rabatu przy zakupach w naszym sklepie on-line.
Przy zamówieniach telefonicznych lub mailowych wystarczy hasło Lancia Klub Polska.

Teraz już ofiecjalnie...

Aktualny kod rabatowy dla Lancia Klub Polska

- Claromonte
- Forumowicz/ka
a jak się używa tego Kodu, .. BO NIE OBCZAJONY JESTEM ? to trzeba bedzie wklepac go w odpowiednie pole zamówienia ?
Z kodu można korzystać zamawiając części w naszym sklepie internetowym.
Przy kasie wpisuje się kod w pole "Kupon rabatowy:" następnie naciskamy strzałeczki z prawej strony kodu i wtedy cena sie aktualizuje.
Staramy się uzupełniać bazę produktów w sklepie on-line ale do przeniesienia całej oferty do internetu jeszcze daleka droga.
Jesli na stronie nie ma poszukiwanego produktu proponuję skontaktować się telefonicznie lub przez e-mail. Przy zamówieniach telefonicznych lub przez e-mail do uzyskania rabatu wystarczy hasło Lancia Klub Polska.
Ogólnie nie ma części do Lancii której nie jesteśmy w stanie zaoferować. Wyjątek stanowią części które nie są już produkowane a stany magazynowe u dostawców wyczerpane.
Przy kasie wpisuje się kod w pole "Kupon rabatowy:" następnie naciskamy strzałeczki z prawej strony kodu i wtedy cena sie aktualizuje.
Staramy się uzupełniać bazę produktów w sklepie on-line ale do przeniesienia całej oferty do internetu jeszcze daleka droga.
Jesli na stronie nie ma poszukiwanego produktu proponuję skontaktować się telefonicznie lub przez e-mail. Przy zamówieniach telefonicznych lub przez e-mail do uzyskania rabatu wystarczy hasło Lancia Klub Polska.
Ogólnie nie ma części do Lancii której nie jesteśmy w stanie zaoferować. Wyjątek stanowią części które nie są już produkowane a stany magazynowe u dostawców wyczerpane.

Kod rabatowy na 05.2013.
Zapraszamy.
Zapraszamy.