Nikt nie każe wracać autostradą

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Dokładnie! Z EKIPY POŁUDNIE będzie dwóch naprawdę dobrych mechaników w tym jeden elektryk! Damy radę! Podejrzewam że Pajel z Łosiem + Ramzes i Stabraw oraz pomoc reszty i przyjedziesz Lybrą a wyjedziesz w myśl zasady że zrobić można wszystko ...... nowa Themąbronx pisze:Przyjedz a znajdziemy przyczynę Twoich nieprzespanych nocy
Wiem, chętnie bym się z kimś zabrał ale ręce mi opadły i nie mam na nic ochoty. Pogadam jeszcze dzisiaj z panną, może się wybierze (w Rybniku są Juwenalia). Klub jest klubem ale wiesz, niektórym może nie pasować, że wybrałem np. BMW (hipotetyzuję)ciociaE pisze:Niezależnie od kłopotów z autem(współczujemy) - chcielibyśmy Cię poznać
Jak nie tym razem, to następnym
Ale, ale ... jesli masz czas, to może znalazłby się ktoś z regionu, z kim mógłbyś się zabrać?
PS. I pamiętaj, że na nasze spoty/zloty niektórzy przyjeżdżają nawet po zmianie auta ... na inną markę ...
Dlatego powyżej porozumiewawczo puściłem oczkoMICHO pisze:Damian nie gadaj bo byłeś na spocie EP i widziałeś że różne złomy przyjeżdżają i wcale tu nie chodzi o markę czy model i nawet nie o włoskie tylko o ekipę i atmosferę o której tez się chyba przekonałeś będąc u nasDla mnie możesz nawet Tico przyjechać i nie będę się śmiał
.... no może troszkę hahaha .... żart
Udostępnię Ci jednego swojego na czas spotukeram11 pisze:Sam niestety będę.
Syn ma dodatkowe zajęcia przed egzaminem, a takiego miał smaka na pizzę
Tak to już jest, że trudno dogodzić wszystkimdaghda pisze:Klub jest klubem ale wiesz, niektórym może nie pasować, że wybrałem np. BMW (hipotetyzuję)