Borek, jeżeli się nie ujawni, to będzie ścigany przez Urząd Bezpieczeństwa Lancia Klub Polska (na wzór MBP)?Borek pisze:Się mi przypomniało - kto to srebrną/kremową Kappą wjeżdżał w czwartek albo piątek na Gubałówkę? Przyuważyłem siedząc na maszcie RTON.
Murmeltier pisze:Thesis na awaryjnych :/ zatrzymałbym się, ale jechałem w drugą stronę.
Znaczy gdzie dokładniej? Bo chyba ślepy jestem, albo zbyt skoncentrowany na drodze przede mną, jak tamędy jadę. Akurat na to skrzyżowanie wyglądam z domucysiek pisze:A ja dwa razy dziennie jadąc do i wracając z pracy widzę granatową Thesis bez rejestracji przedniej (tyłu nie widzę z racji zaparkowania). Lalka stoi na parkingu na rogu Modzelewskiego i Aleja Lotników (Warszawa) już chyba z rok. Zdjęć nie robię bo każdy wie jak wygląda przykurzona, granatowa ...
Jest to parking zamknięty (pewnie mieszkańców pobliskich bloków). Jak masz przystanek Bełdan na Modzelewskiego w kierunku uniwerku to parking jest naprzeciwko. Bardziej wytłumaczyć się chyba nie daMichal198422 pisze:Znaczy gdzie dokładniej? Bo chyba ślepy jestem, albo zbyt skoncentrowany na drodze przede mną, jak tamędy jadę. Akurat na to skrzyżowanie wyglądam z domucysiek pisze:A ja dwa razy dziennie jadąc do i wracając z pracy widzę granatową Thesis bez rejestracji przedniej (tyłu nie widzę z racji zaparkowania). Lalka stoi na parkingu na rogu Modzelewskiego i Aleja Lotników (Warszawa) już chyba z rok. Zdjęć nie robię bo każdy wie jak wygląda przykurzona, granatowa ...Za to długi czas - z rok? - widywałem kappę sedan (chyba niebieska) na krzyżówce Hynka ze Żwirki i Wigury (samozwańczy parking pod wiaduktem). Już tam nie stoi od jakiegoś czasu, więc jeśli na żyletki nie poszła, to znów jeździ?