[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
A można się było spotkać i przepić temat.
A tak, dojedzie tu kolejnych 50 podstron... tak naprawdę o niczym.
A tak, dojedzie tu kolejnych 50 podstron... tak naprawdę o niczym.
I z czego tu się szczerzyć, każdy radykalizm jest chory, taką chorobę w oczach części ministrów naszego nowego rządu niestety widać.darbo pisze:luka pisze: jest taka, ze jestem zadowolony bo taki PIS ma szansę tylko na maks 4 lata, gdyby doszli do głosu inni, bardziej racjonalni politycy PIS mogliby rządzić co najmniej 2 kadencje, na szczęście wróciła IV RP
Na szczęście o tym nie będziesz decydował tylko TY, a miliony polaków i nie dzisiaj (przed zaprzysiężeniem rządu) tylko za 4 lata w wyborach.
Wpisujesz się niestety w orkiestrę rozhisteryzowanych polityków i dziennikarzy, którzy chcą rozliczać wygranych zanim oni cokolwiek mają okazję zrobić. Niestety dla Ciebie wiatr historii wieje w żagle konserwatywnej części sceny politycznej. Już wkrótce będziesz miał prawicę w Szwecji, Austrii, Danii, Niemczech, Francji i innych cywilizowanych krajach Europy. I gwarantuje Ci, że niektóre z nich będą dużo bardziej radykalne od naszego swojskiego PISu
Nie ma histerii, jest szczęście, bo obawiałem się racjonalnej polityki pisowskiej, jak widać nie istnieje. Radykalizm przychodzi i odchodzi, jeżeli społeczeństwo jest łatwe to trwa trochę dłużej, jak widać po wynikach wyborów u nas może się to nie co przedłużyć.
U ciebie kolego Darbo podobnie jak w paru radykałach był zapał do ukrywania swoich radykalnych poglądów, część można wyczuć z twoich wypowiedzi, już niedługo o nich usłyszymy. Zdanie na temat smoleńska podobne do kolego Hobbysty, ksenofobiczne zaciągi niczym pani przyszywana prof. Pawłowicz czy rzekome kondominium rosyjsko-niemieckie.
- Art92
- Klubowicz
- Imię: Artur
Darbo, jeszcze raz nazwij PiS prawicą a Cię uduszęluka pisze:I z czego tu się szczerzyć, każdy radykalizm jest chory, taką chorobę w oczach części ministrów naszego nowego rządu niestety widać.darbo pisze:luka pisze: jest taka, ze jestem zadowolony bo taki PIS ma szansę tylko na maks 4 lata, gdyby doszli do głosu inni, bardziej racjonalni politycy PIS mogliby rządzić co najmniej 2 kadencje, na szczęście wróciła IV RP
Na szczęście o tym nie będziesz decydował tylko TY, a miliony polaków i nie dzisiaj (przed zaprzysiężeniem rządu) tylko za 4 lata w wyborach.
Wpisujesz się niestety w orkiestrę rozhisteryzowanych polityków i dziennikarzy, którzy chcą rozliczać wygranych zanim oni cokolwiek mają okazję zrobić. Niestety dla Ciebie wiatr historii wieje w żagle konserwatywnej części sceny politycznej. Już wkrótce będziesz miał prawicę w Szwecji, Austrii, Danii, Niemczech, Francji i innych cywilizowanych krajach Europy. I gwarantuje Ci, że niektóre z nich będą dużo bardziej radykalne od naszego swojskiego PISu
Nie ma histerii, jest szczęście, bo obawiałem się racjonalnej polityki pisowskiej, jak widać nie istnieje. Radykalizm przychodzi i odchodzi, jeżeli społeczeństwo jest łatwe to trwa trochę dłużej, jak widać po wynikach wyborów u nas może się to nie co przedłużyć.
U ciebie kolego Darbo podobnie jak w paru radykałach był zapał do ukrywania swoich radykalnych poglądów, część można wyczuć z twoich wypowiedzi, już niedługo o nich usłyszymy. Zdanie na temat smoleńska podobne do kolego Hobbysty, ksenofobiczne zaciągi niczym pani przyszywana prof. Pawłowicz czy rzekome kondominium rosyjsko-niemieckie.

VW Sweter 1.9 TDi. Od czasu do czasu ujeżdżam Chevrolet Cruze 1.6
Myśl sobie co chcesz i pisz o tym nieustannie. Nie chce mi się już z Tobą o tym dyskutować bo to strata czasu. Wszystko w tym wątku zostało napisane i nie ma sensu się powtarzać. Miałeś duże trudności w zrozumieniu zasad działania podatku VAT ( i nie tylko ) więc rozumiem, że możesz nie ogarniać trochę szerszej perspektywy.luka pisze: U ciebie kolego Darbo podobnie jak w paru radykałach był zapał do ukrywania swoich radykalnych poglądów, część można wyczuć z twoich wypowiedzi, już niedługo o nich usłyszymy. Zdanie na temat smoleńska podobne do kolego Hobbysty, ksenofobiczne zaciągi niczym pani przyszywana prof. Pawłowicz czy rzekome kondominium rosyjsko-niemieckie.
Co do tego czy moje poglądy są radykalne czy zdroworozsądkowe - to rozsądzi czas. Wymachiwanie ksenofobią, wątkami smoleńskimi, kondominium rosyjsko-niemieckim przekonało mnie, że niewiele rozumiesz z tego co się dzieje w geopolityce i masz po prostu klapki na oczach. Ale to już nie mój problem.
Pozdrawiam Cię serdecznie i proszę nie zajmuj już mojego czasu jałową dyskusją na tematy, w których ani Ty ani ja nigdy nie dojdziemy do zgody.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Jedyną prawdą objawioną o geopolityce i nie tylko ma PIS i jego wyznawcy więc nic was nie przekona, że "czarne jest czarne".darbo pisze:Myśl sobie co chcesz i pisz o tym nieustannie. Nie chce mi się już z Tobą o tym dyskutować bo to strata czasu. Wszystko w tym wątku zostało napisane i nie ma sensu się powtarzać. Miałeś duże trudności w zrozumieniu zasad działania podatku VAT ( i nie tylko ) więc rozumiem, że możesz nie ogarniać trochę szerszej perspektywy.luka pisze: U ciebie kolego Darbo podobnie jak w paru radykałach był zapał do ukrywania swoich radykalnych poglądów, część można wyczuć z twoich wypowiedzi, już niedługo o nich usłyszymy. Zdanie na temat smoleńska podobne do kolego Hobbysty, ksenofobiczne zaciągi niczym pani przyszywana prof. Pawłowicz czy rzekome kondominium rosyjsko-niemieckie.
Co do tego czy moje poglądy są radykalne czy zdroworozsądkowe - to rozsądzi czas. Wymachiwanie ksenofobią, wątkami smoleńskimi, kondominium rosyjsko-niemieckim przekonało mnie, że niewiele rozumiesz z tego co się dzieje w geopolityce i masz po prostu klapki na oczach. Ale to już nie mój problem.
Pozdrawiam Cię serdecznie i proszę nie zajmuj już mojego czasu jałową dyskusją na tematy, w których ani Ty ani ja nigdy nie dojdziemy do zgody.
Jak można ocenić w perspektywie czasu czy miałeś poglądy zdroworozsądkowe? Czy ty czytasz to co piszesz? Przecież i ty i ja wiemy że dla ciebie będą zdroworozsądkowe nie bacząc co się wydarzy. Już twierdzisz, że trzeba dać czas rządzącym choć w głębi duszy wiesz, że ani Antek ani Błaszczak czy Jarek u sterów nie świadczy raczej o dobrej zmianie. Nie ważne, trzeba bronić za wszelką cenę, tego trochę gratuluję panu Prezesowi, że potrafił zrobić tak, że nie ważne co się będzie działo, to i tak będą nas popierać.
Nie sądzę, że długo wytrzymają dwaj ministrowie - w zasadzie liberałowie u sterów finansów i rozwoju w tak populistycznym rządzie.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2015, 19:29 przez luka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Duch-Dziadka
- Klubowicz
Chciałem wyborcom PiS-u podziękować, za ministrów Macierewicza, Ziobre, Kamińskiego.
Dziękuję Wam za nich, ale teraz już możecie ich sobie zabrać.
Mam nadzieję, że jesteście dumni ze swoich wyborów...
Giulietta Veloce 2016r
- belial666
- Forumowicz/ka
Są z pewnością. Jaki to trzeba mieć mocno zakuty łeb...Duch-Dziadka pisze:Chciałem wyborcom PiS-u podziękować, za ministrów Macierewicza, Ziobre, Kamińskiego.
Nr. telef. 501259455
Skąd ta wiedza co ja "w głębi duszy" wiem? Jesteś moim psychoanalitykiem?luka pisze: Już twierdzisz, że trzeba dać czas rządzącym choć w głębi duszy wiesz, że ani Antek ani Błaszczak czy Jarek u sterów nie świadczy raczej o dobrej zmianie.
Przykro mi kolego ale będziesz musiał przez najbliższe 4 lata cierpieć patrząc na nową władzę. Szczerze Ci współczuję.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
- belial666
- Forumowicz/ka
Nie pogrążaj się. Idź już...darbo pisze:Skąd ta wiedza co ja "w głębi duszy" wiem? Jesteś moim psychoanalitykiem?luka pisze: Już twierdzisz, że trzeba dać czas rządzącym choć w głębi duszy wiesz, że ani Antek ani Błaszczak czy Jarek u sterów nie świadczy raczej o dobrej zmianie.
Przykro mi kolego ale będziesz musiał przez najbliższe 4 lata cierpieć patrząc na nową władzę. Szczerze Ci współczuję.
Nr. telef. 501259455
Diagnoza twojego stanu to trudne dla ciebie słowo na P...belial666 pisze:Zaczyna się kolaboracja... Coś się czai. Nie znająca snu groźba...
To się leczy biedaku. Haloperidol - trzy razy dziennie. Za kilka miesięcy zmienimy dawkę na podtrzymującą.
- belial666
- Forumowicz/ka
Jesteś produktem, podążą i popytem
Beztroskim ignorantem, ślepcem, zatrutym umysłem
Złota dewiza: jest dobrze, niechaj nie będzie gorzej
Na twoim przykładzie widać jak zachowuje się owca w stadzie
Nr. telef. 501259455
Nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga, że tak myślisz. Od razu robię się spokojniejszy.belial666 pisze:Jesteś produktem, podążą i popytem
- belial666
- Forumowicz/ka
Po was zawsze spływa jak po Kaczce... W ściek...darbo pisze:Nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga, że tak myślisz. Od razu robię się spokojniejszy.belial666 pisze:Jesteś produktem, podążą i popytem
Nr. telef. 501259455
belial666 pisze:Po was zawsze spływa jak po Kaczce... W ściek...darbo pisze:Nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga, że tak myślisz. Od razu robię się spokojniejszy.belial666 pisze:Jesteś produktem, podążą i popytem
Bóg zapłać za dobre słowo.