"KKMisfire" pisze:Przyjeżdżamy w piątek i zostajemy do niedzieli.
Sylwia i Konrad

"KKMisfire" pisze:Przyjeżdżamy w piątek i zostajemy do niedzieli.
Sylwia i Konrad
:groupjump:"misiekk" pisze:Będzie fajna ekipa
![]()
Ja przyjeżdzam już w czwartek
Spotykamy się wPodczelu [lotnisko Bagicz].Dla jasności-kiedy byś był i czy będziesz kimał u mnie?Po konkretnej integracji jazda nie wskazana."skurek" pisze:Nie udało mi się wyczytać gdzie dokładnie jest ten spocik, ale jak nie zatrzymają mnie siłą w robocie, to wskoczę w kapcię i się pojawię żeby zobaczyć ekipę.
Nie piję, bo mi szkodzi, a z Koszalina do Podczela jest rzut beretem. Przyjadę na inaugurację spotu (jeśli będzie po południu w dzień roboczy, lub w dowolnej porze w sobotę), wypiję jedno piwo chwilę posiedzę i wracam do domku."Watazka" pisze:Spotykamy się wPodczelu [lotnisko Bagicz].Dla jasności-kiedy byś był i czy będziesz kimał u mnie?Po konkretnej integracji jazda nie wskazana."skurek" pisze:Nie udało mi się wyczytać gdzie dokładnie jest ten spocik, ale jak nie zatrzymają mnie siłą w robocie, to wskoczę w kapcię i się pojawię żeby zobaczyć ekipę.
O w mordę do ściganiny takoż pijatyki dwa razy zapraszac mnie nie trzeba.Się chyba jakieś blachy na beci powiesi i może będę na 2 auta."robston" pisze:Watazka 603849643 twój już zapisałemmoja dederka jest czerwona i będzie raczej jedna, no i mam nadzieje troszką się pościgać testowo