Lancia Delta III (2008-2014)
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Lancia Delta III
To jeszcze kombiaczek i będę mógł zbierac na nowe autko po zajeżdżeniu Lybry"pawcio1" pisze:Najciekawsze w tym artykule jest to że,producent przewiduje wersje trzy drzwiową

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Pierwsza reklamowka nowej Delty
W Auto Świat 12/2008 słów kilka ciepłych o nowej Lancii Delta
Lancia Lybra 2.4 jtd
Lancia Phedra 2.2 jtd
Lancia Phedra 2.2 jtd
Przód spoko ale tył mi sie nie podoba. No i to "D" które w reklamie wyglada jak "J" Lancia Jelta buahahah

Zgadzam sie w 100%!"Dizzy" pisze:Przód spoko ale tył mi sie nie podoba. No i to "D" które w reklamie wyglada jak "J" Lancia Jelta buahahah
Pozdrawiam, Michał
Nie mam wyrobionego do końca zdania , wolę konfrontacje na żywo.
By nie okazało się jak z nowym Civic prezentacja ,testy ,wirtualny kokpit, a rzeczywiście , plastik no i tak bez wyrazu (w/g mnie).
Także poczekam , muszę dotknąć.
By nie okazało się jak z nowym Civic prezentacja ,testy ,wirtualny kokpit, a rzeczywiście , plastik no i tak bez wyrazu (w/g mnie).
Także poczekam , muszę dotknąć.
Generalny dystrybutor własnego czasu.
muzyka z fiata bravo bardziej mi przypadla do gustu - ta jest zbyt porywista, a to D co wyglada jak J moze faktycznie mylic [zwlaszcza niewtajemniczonych] jakos bok tej Delty dziwnie wyglada w tym filmie
Lybra SW 1.9 JTD
Zdecydowanie spodziewałem się czegoś wyższych lotów
Dla mnie bez wyrazu,za słabo,nie chwyta za serce,a chyba przede wszystkim o to chodzi w reklamie!

Dla mnie bez wyrazu,za słabo,nie chwyta za serce,a chyba przede wszystkim o to chodzi w reklamie!
Była Lancia Delta Hpe 1.8 16v vvt
Była Kappa 2.0 16v T.
Jest Alfa Romeo 166 3.0 V6
Była Kappa 2.0 16v T.
Jest Alfa Romeo 166 3.0 V6
- Torell007
- Założyciel LKP
- Imię: Michał
Jak dla mnie slaby design, nic ujmujacego. Powiedzialbym,ze obojetnie moglbym kolo niej przejsc. Bravo zdecydowanie ladniejsze.
Wiele serc, jedno bicie, ciężarówki ponad życie 

Mnie się podoba, fajnie dobrana muzyka. Kojarzy mi się z Batmanem, i mrocznym miastem Gothan, oraz z Krukiem (z wiadomych powodów).
Fajna, spokojna a momentami budująca muzyka.
Reklama telewizyjna to chyba nie będzie, ze względu na długość, ale w necie jak najbardziej...
Kiedy w końcu będzie to auto w Polsce?
Reklama telewizyjna to chyba nie będzie, ze względu na długość, ale w necie jak najbardziej...

W sprzedaży od września"Kabar" pisze:Mnie się podoba, fajnie dobrana muzyka. Kojarzy mi się z Batmanem, i mrocznym miastem Gothan, oraz z Krukiem (z wiadomych powodów).
Troche sie nie zgodzie z opiniami ze design jest kiepski. Reklama jest wypieszczona! Minimalizm polaczony ze smakiem w dwa oblicza nowej Delty. Taki pomost miedzy przeszloscia wyscigowa a smakiem i elegancja jaka teraz koncern firmuje wszystkie swoje nowe projekty. Jak juz zostalo wspomniane kontrasty - ciezki industrial, czarny kruk i lekkosc w podrozowaniu - taka gracja. Ten koncept raklamy jest jak wiekszosc konceptow Lancii, czasami zaskakuja lub nie do konca przemawiaja ale w czastkach tego tworzenia widac male arcydziela. Moja opinia o spocie nowej delty - na PLUS
Owszem reklama Bravy powala. Muzyka, obraz - wybornie sie ja oglada ale to tylko albo az reklama Bravy.
Delta to reklama gdzie jest wciagajaca fabula z dobrze dobrana muzyka w tle i fantastyczna animacja w polaczeniu z malymi fragmentami filmu. To jest jej ogromna przewaga. Ze 80%animacji reszta film.
Co do loga to lekko bije w oko wspomniane przez Was D jako J
We wrzesniu przyssam sie do szyby salonu w Katowicach czekajac na premiere.
Szkoda ze Lancia nie planuje nowej Kappy-to by bylo cos .... marzenia.
Owszem reklama Bravy powala. Muzyka, obraz - wybornie sie ja oglada ale to tylko albo az reklama Bravy.
Delta to reklama gdzie jest wciagajaca fabula z dobrze dobrana muzyka w tle i fantastyczna animacja w polaczeniu z malymi fragmentami filmu. To jest jej ogromna przewaga. Ze 80%animacji reszta film.
Co do loga to lekko bije w oko wspomniane przez Was D jako J

We wrzesniu przyssam sie do szyby salonu w Katowicach czekajac na premiere.
Szkoda ze Lancia nie planuje nowej Kappy-to by bylo cos .... marzenia.
Proporcje z boku są do d... a reklama taka sobie, trochę bez sensu bo to przecież 100% grafika komputerowa.
Re: Pierwsza reklamowka nowej Delty
od reklamowki fiata bravo wlosi nie wypuscili innej ciekawej
.
Szkoda ale i reklama delty i sama delta podoba mi sie tak sobie
.

Szkoda ale i reklama delty i sama delta podoba mi sie tak sobie

Kappa JTD
Tipo 1.9TD
Tipo 1.9TD