Sylwia
Moderator: wujekp
"KKMisfire" pisze:200zł to dużo jak na jedną osobę na wyjazd weekendowy, ale przyjeżdżając do Mikstatu martwicie się tylko o to czy wystarczy Wam wystrzałowych trunków i czy dacie radę na dwóch nogach o własnych siłach trafić do swojego pokoju![]()
Sylwia
Ja bym się takiej nadziei nie miał-z doświadczenia jako późno dojezdżający"przemas81" pisze:kasiorka jutro poleci do Sylwi niestety dojadę w piątek w godzinach pużnowieczornych-niestety dzień w pracy zaliczyc trzeba-mam nadzieję że zastanę Was jeszcze w dobrej kondycji fizycznej
"strang" pisze:Ja bym się takiej nadziei nie miał-z doświadczenia jako późno dojezdżający"przemas81" pisze:kasiorka jutro poleci do Sylwi niestety dojadę w piątek w godzinach pużnowieczornych-niestety dzień w pracy zaliczyc trzeba-mam nadzieję że zastanę Was jeszcze w dobrej kondycji fizycznej
"przemas81" pisze:"strang" pisze:Ja bym się takiej nadziei nie miał-z doświadczenia jako późno dojezdżający"przemas81" pisze:kasiorka jutro poleci do Sylwi niestety dojadę w piątek w godzinach pużnowieczornych-niestety dzień w pracy zaliczyc trzeba-mam nadzieję że zastanę Was jeszcze w dobrej kondycji fizycznej
no to jednego w dobrej kondycji już widzę -Ciebie Staszku skoro też lubisz pużno dojeżdżać
pozatym w razie czego jak nie trafię to co????
"Chasqui" pisze:
Dodaj jeszcze Chasqui'ego, Basiora i Kastora![]()
Jak nie trafisz to " wyłącz silnik i nasłuchuj"
No tak późno to nie dojeżdżalismy jeszcze"przemas81" pisze:a nie sądziśz że wszystkie dzwięki moga czasami być takie same jak te dochodzące z głębi dzikiej puszczy"Chasqui" pisze: Dodaj jeszcze Chasqui'ego, Basiora i Kastora![]()
Hmmmm.... w tym wypadku chyba(na pewno) nie"przemas81" pisze:
a nie sądziśz że wszystkie dzwięki moga czasami być takie same jak te dochodzące z głębi dzikiej puszczy
"strang" pisze:No tak późno to nie dojeżdżalismy jeszcze"przemas81" pisze:a nie sądziśz że wszystkie dzwięki moga czasami być takie same jak te dochodzące z głębi dzikiej puszczy"Chasqui" pisze: Dodaj jeszcze Chasqui'ego, Basiora i Kastora![]()
Przyjedzcie w trójkę, a twoja dziewczyna bedzie miała z kim i o czym pogadać, będzie fajna ekipa"vincenzo" pisze:Tak więc okazało się, że zamiast dziewczyny przyjedzie ze mną kolega Miniol, Duch-dziadka też chciał jechać ale ja niestety wyruszam w piątek wieczorem do Wrocławia i w sobotę rano jadę z Wrocławia (a może ktoś jeszcze pojedzie w sobotę rano z Wrocka?)![]()
Noo chyba, że Sylwia czyni cuda i namówi Martynę, to będzie naprawdę wielki wyczyn i będzie nas trójka
! Do zobaczenia!