Co o tym myślicie? Wiadomo - "teścik" byłby mocno subiektywny, ale byłoby jakieś porównanie w stosunku do nowych markowych opon. W dodatku za rok, mógłbym je komuś przekazać do dalszego testowania

dawidson pisze:Akurat Fulda to produkt dość mocno odległy od opon z górnej półki...
"... I guess it's just the way I'm wired."
http://www.delta-HF.blogspot.com
Macioba ja kupiłem w zeszłym roku zimowe nokiany wr a3 czy jakoś tak. Klei się do drogi, dosłownie.MacioBA pisze:Heh, wiecie co... jestem przed zakupem opon zimowych i tak się zastanawiam, czy się nie "poświęcić" i zrobić taki jedno sezonowy teścik tych nalewek. W zasadzie komplet nalewek to koszt dwóch markowych opon, więc bólu nie będzie, nawet jeśli za rok je komuś sprzedam...albo posłużą jako materiał do budowy nawierzchni drogowej
Co o tym myślicie? Wiadomo - "teścik" byłby mocno subiektywny, ale byłoby jakieś porównanie w stosunku do nowych markowych opon. W dodatku za rok, mógłbym je komuś przekazać do dalszego testowania
Opony Fuldy są produkowane w zakładach Goodyear Dunlop Europe w następujących lokalizacjach: Fulda, Wittlich, Philippsburg, Hanau, Riesa (wszystko Niemcy), Dębica oraz Izmit (Turcja)bronx pisze: Co do Fuldy wiem że produkowane są w różnych krajach.