Lancia Kappa
Kappa - artykuł na stronie autogielda.pl
z tym olejem i paskiem rozrzadu to przesadzili 

Lancia Klub Polska - Łódź
Lancia Thesis 2.4, Alfa 156 2.5 V6 Q-system
Co za brednie. Autor chyba nigdy nie siedział w Kappie. Infocenter nie monitoruje świateł mijania (wg mnie to wada), nie informuje o niskim stanie płynu spryskiwacza (duża wada), nie kontroluje też ćiśnienia w oponach (to akurat wodotrysk). Chyba że ja mam jakąś bardzo zubożoną wersjęInformacje dotyczą m.in. pozamykanych drzwi, sprawnych reflektorów, odpowiedniego poziomu płynów czy odpowiedniego ciśnienia powietrza w oponach.

Reszta tekstu na niewiele lepszym poziomie rzetelności.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Fotolog o mojej Kappie
Gdyby komuś się nudziło to zapraszam na taki mały fotolog o mojej Lancii, może jakieś informacje się komuś przydadzą.
LINK
LINK
Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Fotolog o mojej Kappie

Fajne
Są: Lancia Musa 1,3 M-jet'06;Ypsilon 1.4 16V'04;Kappa 2.4jtd '99;Kappa 2.4TDS SW '98;Delta 1.6 GT i.e. '89
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
- aro
- Klubowicz
- Imię: Arek
Fotolog o mojej Kappie
Spodobały mi się niektóre zdjęcia.
Kappa - youtube
Nie wiem czy ten filmik przewijał się już przez forum...daje link na wszelki wypadek jak by była kiedys do sprzedazy (rejestracje widać , osobiście nie chciałbym się dowiedzieć po kupnie ze ktos sie z moja tak obchodził
) 
http://pl.youtube.com/watch?v=meYupKbTNDQ

http://pl.youtube.com/watch?v=meYupKbTNDQ
Kappa - youtube
Podniecali sie jak ładnie Lancia chodzi,myslisz ,ze w podrzędnych warsztatach ,gdzie nie mają podnośnika hydraulicznego na którym puszczają na biegu uniesione auto ,to jak to wyglada.Właśnie tak,przygazówka bez obciązenia i tyle.Póżniej jest zonk 

Alfa Romeo 159 1,9 16v
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD
Kappa - youtube
bez przesady koles pare razy przygazował i to nawet nie do odciecia 

Lancia Klub Polska - Łódź
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Kappa - youtube
Nie no kolego ja odcięcie słyszałem wyraźnie. Ze trzy razy
A cały film ... szkoda czasu na pisanie. Powiem tylko, że silnik tego nie lubi o czym wiemy wszyscy.

Lancia Lybra 2.4 JTD
Kappa - youtube
Auto ma w różnych momentach odcięcie przynajmniej ja tak zaważyłem to się znaczy w dizlu na luzie ma tak do 4,2 tyś/min a na biegu to do 4,5 tyś/min.I po co ten filmik?? Pokazuję jaką człowiek jest głupi (przepraszam za to że może kogoś obraziłem) w jeździe jak jest potrzeba to tak a nie dla picu.Znajomy podobnie się bawił nową S-klasą i panewki sobie wymieniał a samochód miał miesiąc. A tak się podniecał że ma taki Ładny dźwięk.
Kappa - youtube
a ja bym chyba takiej nie kupił http://pl.youtube.com/watch?v=Eodj_xcN0fA
W przeszłym roku wybieram sie do Paryża, będe musiał wziąść olej na zmiane
a autora tego opisiku zapraszam chetnie pozwole mu posiedzieć
raczej człowiek nie miał okazji
Skąd mają takie dane

Skąd mają takie dane

kappa 2,0 vis mz etz 250. honda st 1100 paneuropan Thesis 2.4 jtd
tel 698679081
tel 698679081