Ty to masz dobrze...szybko myk myk i wiadomo o co kaman. A ci co mają jedną jedyną muszą myśleć, zastanawiać się, kombinować, kasę niekiedy zmarnować żeby pozbyć się problemu. Mógłbyś pokazać kiedy kilka fotek swoich perełekBartek-Lodz pisze:Kilka dni temu zblokowało mi prawe tylne koło - auto stało trzy tygodnie i taki numer....
Objawy to czuć, że prawy tył trzyma i błąd EPB oraz kontrolki P i wykrzyknik. Niestety jak ten idiota zabrałem się za zacisk - wiadomo stary numer w Thesis i jakie było moje zdziwienie - okazuje się, że zacisk wygląda ok a sam silniczek jakby nowy, ładny, czysty i bez pęknięć. Cóż wymieniłem profilaktycznie cały zacisk na taki bezprzebiegowy i.... niestety dalej to samo - hamulec w prawym kole zaciska ale już nie chce do końca odpuścić.
Otóż za nim rozbierzecie tapicerkę aby dostać się do wtyczki, zanim wyjmiecie zacisk albo sam silniczek - SPRAWDŹCIE TEN DUŻY PRZEKAŹNIK OD EPB W BAGAŻNIKU.
Przełożyłem z drugiego Thesisa i jak ręką odjął - po włożeniu do drugiej Tereski objaw ten sam co w pierwszej.