Chyba "wujekp"miro-miglia pisze: WójkowiP

Moderator: wujekp
Chyba "wujekp"miro-miglia pisze: WójkowiP
Mirek, dzięki. Niecałe dwa dni mnie nie było, a tu akcja ratowania wujkamiro-miglia pisze:Piotr , ty jesteś nie do zdarcia !wujekp pisze: Prześlij mi kopie korespondencji z człowiekiem - sam się tym w takim razie zajmę - jakoś wygospodaruję i na to czas. Będę miał gwarancję, że prędzej czy później ale temat zostanie załatwiony.
Ale czy naprawdę musisz dżwigać to wszystko na swoich barkach ?
Jestem zdecydowanie za. Tylko - chwilowo ciężko z ochotnikamiNa Walnym mówiliśmy o potrzebie wciągnięcia większej ilości klubowiczów do działania .
Myślę że można by stworzyć komórkę zajmującą się Public Relations .
Większa aktywność wszystkich członków jest bardzo mile widziana. W każdym z obszarów działalności Klubu (tu warto podkreślić, że Zoom bardzo pomógł przy organizacji Zlotu - zarówno filmik promujący, jak i banery, "plakat" - były jego autorstwa) . Natomiast w tej kwestii - jak widzieliście tekst już powstał i został przesłany do redakcji. Teraz muszę jeszcze wybrać 10 zdjęć, z których redakcja sobie wybierze materiał do publikacji - więc niektórzy mogą się spodziewać mojej prośby o zgodę na publikację. Jeśli ktoś ma propozycję swoich zdjęć (ze szczególnym uwzględnieniem pojazdów uwzględnionych w tekście) to proszę mi je przesłać dziś (niestetyMamy przecież wielu profi w dziedzinie fotografii itd. np. państwo Zoomowie , Taz , Jarek Nat który jest zawsze i wszędzie i pewnie wielu innych którzy mogli by pociągnąć temat .
Panie , Panowie ratujmy WójkaP bo drugi taki długo nam się nie trafi !!!
Dzięki Artur za uwagę , cholera na maturze miałem 5 z polskiego a ten " wujek " się ciągnie za mną od podstawówkiArtur G. pisze:Chyba "wujekp"miro-miglia pisze: WójkowiP![]()