Przyszło fizycznie zamówienie nr 2 (Polej, Tomzik, Macioba, Conq, Dudi). Nie było w paczce trójkątów lewy przód (kappa - 82489642). Pozostałe rzeczy są. Zagubił się gdzieś paragon wysyłkowy za paczkę => która była o wymiarach 0,8 x 0,8 x 1,2 m, waga brutto 52 kg, ubezpieczona; tektura poczwórna

Rzeczy są już przepakowane, jutro zostaną zaadresowane i ... może także jutro wysłane do Was. Najpóźniej w ten piątek.
Po wysyłce paczek, każdemu z Was indywidualnie naliczę koszty przesyłek i dopłaty do zamówienia (kilka złotych) + oczywiście skan paragonu.
Wysłałem zamówienie nr 3 - jego realizacji spodziewam się za 2-3 tygodnie. Ponieważ będzie ono bardzo duże, uzgodniłem wysyłkę bezpośrednio do zamawiających. Kto nie podał adresu do wysyłki (+ nr telefonu dla kuriera), proszę to zrobić - do mnie na maila. Koszt każdej takiej paczki to ok. 40 zł - będzie to uwidocznione na fakturach/paragonach. Za te przesyłki ja też zapłacę, mimo, że za to nie wołałem kasy

PS.: Tomzik, Conq - nie wykluczam, że oczekiwane trójkąty jeszcze dojdą. Będę z Wami w kontakcie.