fazi pisze:Ja skończę ten przydługi wątek , zamiast kappy inna kappa mniej zajechana![]()
![]()
czytaj może nowsza
![]()

i to jest najlepsze rozwiązanie

Moderator: stabraf
fazi pisze:Ja skończę ten przydługi wątek , zamiast kappy inna kappa mniej zajechana![]()
![]()
czytaj może nowsza
![]()
Wiesz problem w tym, że moja w ogóle nie jest zajechana....Jest tak dobra, że żaden wóz nie był że mną tak długo i już się trochę znudziławojciech711 pisze:fazi pisze:Ja skończę ten przydługi wątek , zamiast kappy inna kappa mniej zajechana![]()
![]()
czytaj może nowsza
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobra kappa nigdy nie jest nudnaSIWY155 pisze:Wiesz problem w tym, że moja wogóle nie jest zajechana....Jest tak dobra, że żaden wóz nie był że mną tak długo i już się trochę znudziławojciech711 pisze:fazi pisze:Ja skończę ten przydługi wątek , zamiast kappy inna kappa mniej zajechana![]()
![]()
czytaj może nowsza
![]()
![]()
![]()
![]()
Wiesz to ani turbo ani v-ka zwykły osiołek 2.0 i po 7 latach mogło nastąpić zmęczenie materiału czyli mnie. Trzeba coś innego teraz spróbować tym bardziej, że kupiec nalegafazi pisze:Dobra kappa nigdy nie jest nudnaSIWY155 pisze:Wiesz problem w tym, że moja wogóle nie jest zajechana....Jest tak dobra, że żaden wóz nie był że mną tak długo i już się trochę znudziławojciech711 pisze:fazi pisze:Ja skończę ten przydługi wątek , zamiast kappy inna kappa mniej zajechana![]()
![]()
czytaj może nowsza
![]()
![]()
![]()
![]()
i to jest najlepsze rozwiązanie![]()
A owszem, jest tylko podobnie jak ja ma benzynę we krwi, także wszelkie traktory czy kopary niestety odpadają:-) Pozdrawiamwojciech711 pisze:to jak taki chętny na kapiszonato może naszą zechce
Nie wiem co masz na myśli, ale spośród tych wszystkich które wymieniłeś volvo to najlepsze wykonanie i najlepsze materiały wewnątrz.SIWY155 pisze:i ostatecznie volvo, które dochodzę do wniosku wygląda przy powyższej konkurencji nijako.
159 daleko do 166 pod jednym, ale zasadniczym względem - jej benzynowe silniki to kupa. 1,8 TBI nie nada się do gazu a reszta to kpina, łącznie z Holdenowskim 3,2...Artur G. pisze:156 i 166 - daleko im do 159, inna epoka, podobnie jak Volvo w kwocie jaką chcesz przeznaczyć.