Znalezione ( chyba różnią się tylko ceną prawda? )

Tylko jeżeli się nie mylę, to jakość takiego kaseciaka jest gorsza od bezpośredniego wpięcia do radia.Zbawiony pisze:Witam wszystkich.
To mój pierwszy post gdyż wczoraj kupiłem od szwagra Lybre
Generalnie zastanawia mnie fakt podłączania mp3 do tego auta - przecież wystarczy kupić taką kasetę z wychodzącym kabelkiem 3,5" 1,2m i słuchać mp3 poprzez "Kasetę"koszt kasety to max 20zł - wrażenia, BEZCENNE
Pozdrawiam
Pablo55 pisze:Tylko jeżeli się nie mylę, to jakość takiego kaseciaka jest gorsza od bezpośredniego wpięcia do radia.Zbawiony pisze:Witam wszystkich.
To mój pierwszy post gdyż wczoraj kupiłem od szwagra Lybre
Generalnie zastanawia mnie fakt podłączania mp3 do tego auta - przecież wystarczy kupić taką kasetę z wychodzącym kabelkiem 3,5" 1,2m i słuchać mp3 poprzez "Kasetę"koszt kasety to max 20zł - wrażenia, BEZCENNE
Pozdrawiam
Prośba z mojej strony: zrób fotki wnętrza radia, szczególnie wyświetlacza i okolic. Konkretnie widzi mi się wymiana wyświetlacza na dotykowy z jakiejś nawigacji z bluetooth jak Nokia czy Blaupunkt (mają najlepsze przetworniki dźwięku) i stworzenie prawdziwej stacji mutimedialnej - byłoby to idealne połączenie funkcjonalności nowoczesnych nawigacji zewnętrznych z elegancją zestawów fabrycznych, ponieważ nie byłoby widoczne żadne ingerencje. Dodatkowo w miejsce podstawki pod kubek i wysuwanej kieszonki można by zamontować np. odtwarzacz DVD, port USB, gniazdo kart pamięci. Przełączanie odbywałoby się jednym z oryginalnych przycisków na panelu, np. Navi. Dodatkowym plusem jest brak zainteresowania złodziei. Poniżej zamieszczam dwie koncepcyjne fotki zrobione na szybko.Zbawiony pisze:a swoją drogą będę miał uszkodzone radio na częścijak się do niego dorwę to spróbuję jakąś fotorelację zrobić - BA może uda mi się go naprawić.
Wyświetlacz zostałby wymieniony na dotykowy, do którego byłaby podłączona nawigacja oraz oryginalne radio, a przełączanie pomiędzy nawigacją a radiem odbywałoby się jednym przyciskiem.Wojtas_BB pisze:Tylko jak masz zamiar podłczyć cala obsługę kompa, wyświetlanie kontrolek itp??