Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Duch-Dziadka pisze:Dzisiaj w Łebie koło Biedronki Kappa z klubowymi podkładkami. Nie pamiętam numerów, ale miała na klapie naklejke Marian Bublewicz albo coś takiego.
SRB? Powiat rybnicki? Że niby Ty?DamianWarmia pisze:Ta z Rybnika to chyba moja, nie widzę numerów. Ale kolor i felgi pasują
Maniak pisze:Duch-Dziadka pisze:Dzisiaj w Łebie koło Biedronki Kappa z klubowymi podkładkami. Nie pamiętam numerów, ale miała na klapie naklejke Marian Bublewicz albo coś takiego.![]()
pääkäyttäjä pisze:SRB? Powiat rybnicki? Że niby Ty?DamianWarmia pisze:Ta z Rybnika to chyba moja, nie widzę numerów. Ale kolor i felgi pasują
A byłeś wtedy tam? Bo może to faktycznie nie Wiola - tego dnia widziałem dwa ThesisyDamianWarmia pisze:pääkäyttäjä pisze:SRB? Powiat rybnicki? Że niby Ty?DamianWarmia pisze:Ta z Rybnika to chyba moja, nie widzę numerów. Ale kolor i felgi pasują
No to było blisko
Kolega Dooberman z Wa......wyDuch-Dziadka pisze:Maniak pisze:Duch-Dziadka pisze:Dzisiaj w Łebie koło Biedronki Kappa z klubowymi podkładkami. Nie pamiętam numerów, ale miała na klapie naklejke Marian Bublewicz albo coś takiego.![]()
Tak dokładnie taka naklejka.