No właśnie byłempääkäyttäjä pisze:
A byłeś wtedy tam? Bo może to faktycznie nie Wiola - tego dnia widziałem dwa Thesisy
Byłem pod Kaufem z buta, incognito. Pod Domusem stała jeszcze srebrna Lybra.

No właśnie byłempääkäyttäjä pisze:
A byłeś wtedy tam? Bo może to faktycznie nie Wiola - tego dnia widziałem dwa Thesisy
Dokładnie. To byłem ja.Maniak pisze:Kolega Dooberman z Wa......wyDuch-Dziadka pisze:Maniak pisze:Duch-Dziadka pisze:Dzisiaj w Łebie koło Biedronki Kappa z klubowymi podkładkami. Nie pamiętam numerów, ale miała na klapie naklejke Marian Bublewicz albo coś takiego.![]()
Tak dokładnie taka naklejka.
Numery to: WY 8811GDuch-Dziadka pisze:Dzisiaj w Łebie koło Biedronki Kappa z klubowymi podkładkami. Nie pamiętam numerów, ale miała na klapie naklejke Marian Bublewicz albo coś takiego.
Spot nie bardzo bo akurat jechałem Volvo.dobermannn pisze: Trzeba było podejść i zagadać. Moja druga połówka była w środku. Byłby mini spot.![]()
pääkäyttäjä pisze:A byłeś wtedy tam? Bo może to faktycznie nie Wiola - tego dnia widziałem dwa ThesisyDamianWarmia pisze:pääkäyttäjä pisze:SRB? Powiat rybnicki? Że niby Ty?DamianWarmia pisze:Ta z Rybnika to chyba moja, nie widzę numerów. Ale kolor i felgi pasują
No to było blisko