Lancia widziana na trasie
Re: Lancia widziana na trasie
dobra,domyśliłem się jak to zrobić zostawię kartkę. Nikt na to nie wpadł ? 

- proxima86
- Forumowicz/ka
- Imię: Kamil
A Ty jeszcze nie sprzedałeś swojejDarek T pisze:na moim osiedlu od jakiegoś czasu prócz mojej czarnuli widuję tereskę koloru bordowego, nie mogę złapać właściciela by porozmawiać na temat naszych samochodów. Może ktoś z kolegów zna to auto tzn. właściciela, może właściciel jest zarejestrowany na forum. Proszę o kontakt
ps. osiedle w Warszawie na Tarchominie

Wysłane z mojego Swift 2 X przy użyciu Tapatalka
Była:
Lancia Thesis 2.4JTD 10v executive.
Jest:
Lancia Thesis 2.4JTD 10v
Lancia Thesis 3.0V6
Jest:
Lancia Thesis 2.4JTD 10v
Lancia Thesis 3.0V6
- proxima86
- Forumowicz/ka
Nie wygląda na auto pasjonataDarek T pisze:na moim osiedlu od jakiegoś czasu prócz mojej czarnuli widuję tereskę koloru bordowego, nie mogę złapać właściciela by porozmawiać na temat naszych samochodów. Może ktoś z kolegów zna to auto tzn. właściciela, może właściciel jest zarejestrowany na forum. Proszę o kontakt

Była:
Jest:
Lancia Thesis 2.4JTD 10v
Lancia Thesis 3.0V6
Jest:
Lancia Thesis 2.4JTD 10v
Lancia Thesis 3.0V6
nie sprzedałem ,były trzy osoby zainteresowane, jeden zrobił rezerwację, nie boczekproxima86 pisze: ↑01 sty 2019, 13:32A Ty jeszcze nie sprzedałeś swojejDarek T pisze:na moim osiedlu od jakiegoś czasu prócz mojej czarnuli widuję tereskę koloru bordowego, nie mogę złapać właściciela by porozmawiać na temat naszych samochodów. Może ktoś z kolegów zna to auto tzn. właściciela, może właściciel jest zarejestrowany na forum. Proszę o kontakt
ps. osiedle w Warszawie na Tarchominie?

ps. nie wystawiałem swojej jeszcze na ogólnopolski rynek bo szkoda mi się trochę z nią rozstawać, zobaczę jeszcze co zrobię.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2019, 9:27 przez Darek T, łącznie zmieniany 2 razy.
no nie wygląda,trochę poniszczone,połatane na taśmę,ale może to jakaś nowa historia i nie zostało jeszcze naprawioneproxima86 pisze: ↑01 sty 2019, 13:33Nie wygląda na auto pasjonataDarek T pisze:na moim osiedlu od jakiegoś czasu prócz mojej czarnuli widuję tereskę koloru bordowego, nie mogę złapać właściciela by porozmawiać na temat naszych samochodów. Może ktoś z kolegów zna to auto tzn. właściciela, może właściciel jest zarejestrowany na forum. Proszę o kontakt

- Maniak
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Mariusz
Ja bym nie sprzedał........ale to ja...... każdy z nas ma inne podejście do tematuDarek T pisze: ↑02 sty 2019, 9:06nie sprzedałem ,były trzy osoby zainteresowane, jeden zrobił rezerwację, nie boczekproxima86 pisze: ↑01 sty 2019, 13:32A Ty jeszcze nie sprzedałeś swojejDarek T pisze:na moim osiedlu od jakiegoś czasu prócz mojej czarnuli widuję tereskę koloru bordowego, nie mogę złapać właściciela by porozmawiać na temat naszych samochodów. Może ktoś z kolegów zna to auto tzn. właściciela, może właściciel jest zarejestrowany na forum. Proszę o kontakt
Wysłane z mojego Swift 2 X przy użyciu Tapatalkaale chyba mu przeszło bo nie odpowiada na wiadomości. Nie mam ciśnienia,bardzo polubiłem to autko. A Twoje się sprzedało? ogłoszenia już nie widzę ,więc domyślam się że tak.
ps. nie wystawiałem swojej jeszcze na ogólnopolski rynek bo szkoda mi się trochę z nią rozstawać, zobaczę jeszcze co zrobię.
Pzdr.Maniak
Kappa 2.0, 2.4, 3.0, 2.4TD WSZYSTKIE CZĘŚCI!
Tel. 606 692 044 Jak by co było trzeba.
Piaskowanie i zabezpieczenia antykorozyjne.
szkoda mi sprzedawać,ale nie mam garażu, a ludzie nie szanują czyjejś własności,parkują tak blisko,już mam parę śladów na drzwiach, aż serce boli, to jest jedyne moje auto, więc szkoda jeździć nią na co dzień. Zobaczę co zrobięManiak pisze: ↑02 sty 2019, 9:58Ja bym nie sprzedał........ale to ja...... każdy z nas ma inne podejście do tematuDarek T pisze: ↑02 sty 2019, 9:06nie sprzedałem ,były trzy osoby zainteresowane, jeden zrobił rezerwację, nie boczekproxima86 pisze: ↑01 sty 2019, 13:32A Ty jeszcze nie sprzedałeś swojejDarek T pisze:na moim osiedlu od jakiegoś czasu prócz mojej czarnuli widuję tereskę koloru bordowego, nie mogę złapać właściciela by porozmawiać na temat naszych samochodów. Może ktoś z kolegów zna to auto tzn. właściciela, może właściciel jest zarejestrowany na forum. Proszę o kontakt
Wysłane z mojego Swift 2 X przy użyciu Tapatalkaale chyba mu przeszło bo nie odpowiada na wiadomości. Nie mam ciśnienia,bardzo polubiłem to autko. A Twoje się sprzedało? ogłoszenia już nie widzę ,więc domyślam się że tak.
Pzdr.Maniak
- Maniak
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Mariusz
W poprzednich pieniądzach byłem chętny......byłeś pierwszy.....ale w obecnych nie koniecznie.Darek T pisze: ↑02 sty 2019, 10:27szkoda mi sprzedawać,ale nie mam garażu, a ludzie nie szanują czyjejś własności,parkują tak blisko,już mam parę śladów na drzwiach, aż serce boli, to jest jedyne moje auto, więc szkoda jeździć nią na co dzień. Zobaczę co zrobięManiak pisze: ↑02 sty 2019, 9:58Ja bym nie sprzedał........ale to ja...... każdy z nas ma inne podejście do tematuDarek T pisze: ↑02 sty 2019, 9:06nie sprzedałem ,były trzy osoby zainteresowane, jeden zrobił rezerwację, nie boczekproxima86 pisze: ↑01 sty 2019, 13:32A Ty jeszcze nie sprzedałeś swojejDarek T pisze:na moim osiedlu od jakiegoś czasu prócz mojej czarnuli widuję tereskę koloru bordowego, nie mogę złapać właściciela by porozmawiać na temat naszych samochodów. Może ktoś z kolegów zna to auto tzn. właściciela, może właściciel jest zarejestrowany na forum. Proszę o kontakt
Pzdr.Maniak
Pzdr.Maniak
Kappa 2.0, 2.4, 3.0, 2.4TD WSZYSTKIE CZĘŚCI!
- proxima86
- Forumowicz/ka
Ja też bym nie sprzedawałManiak pisze:Ja bym nie sprzedał........ale to ja...... każdy z nas ma inne podejście do tematuDarek T pisze: ↑02 sty 2019, 9:06nie sprzedałem ,były trzy osoby zainteresowane, jeden zrobił rezerwację, nie boczekproxima86 pisze: ↑01 sty 2019, 13:32A Ty jeszcze nie sprzedałeś swojejDarek T pisze:na moim osiedlu od jakiegoś czasu prócz mojej czarnuli widuję tereskę koloru bordowego, nie mogę złapać właściciela by porozmawiać na temat naszych samochodów. Może ktoś z kolegów zna to auto tzn. właściciela, może właściciel jest zarejestrowany na forum. Proszę o kontakt
Pzdr.Maniak
Była:
Jest:
Lancia Thesis 2.4JTD 10v
Lancia Thesis 3.0V6
Jest:
Lancia Thesis 2.4JTD 10v
Lancia Thesis 3.0V6
- zygmunt1
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Zygmunt
W Krakowie na parkingu Macro 31.12 w Sylwestra z czarnymi tablicami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Były: Motorower Komar, WSK 125, Gazela 175,Zastava 1100p, Skoda 105, Fiat Ritmo 1,1, Fiat Tempra 1,6, Lancia Dedra 1,8 16V, Fiat Punto II, Lancia Lybra 1.8
Jest : Lancia Lybra 2.0, Lancia Beta Coupe 2.0 oraz firmowy Fiat Fiorino i Peugeot Partner był -jest Dacia
Tel.: 794 610 042
Beta Coupe 2,0 -(klik)
Członek Zwyczajny Stowarzyszenia
Jest : Lancia Lybra 2.0, Lancia Beta Coupe 2.0 oraz firmowy Fiat Fiorino i Peugeot Partner był -jest Dacia
Tel.: 794 610 042
Beta Coupe 2,0 -(klik)
Członek Zwyczajny Stowarzyszenia

Na Krzyckiej we Wrocławiu.
-
- Klubowicz
- Imię: Mateusz
Płock, ul. Aleja Jana Kilińskiego Ypsilonik z klubowymi podkładkami pod tablice 

Pozdrawiam Młody Maniak
Rybnik, wbijająca na Rondo Wileńskie spod Tesco/eMili przed 18 Thesis na LHR - zapewne kolega DamianWarmia....
Wcześniej, tj. po 17, granatowa Phedra chyba w Ochabach na Wiślance na blachach SH.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Wcześniej, tj. po 17, granatowa Phedra chyba w Ochabach na Wiślance na blachach SH.
Dzisiaj, Bielsko Biała, po 15 - Phedra w kolorze "Admiral Blue" na al. Andersa. Wczoraj jeszcze jedna Phedra, granatowa, pod Uniwer-Salem na Zywieckiej.
Dzisiaj rano w Nysie spotkanie z pewną Panią na światłach w Lanci Musa, po skinięciu głową odwzajemniła uśmiechem 
A więc od początku
Uno 1.1 Fire 96r. historia
Uno 1.0 94r. historia
Mondeo mk1 96r. historia (zerwany pasek rozrządu)
VW pssst b4 94r. historia
Kappa 2.4+ lpg 96r. historia
Seicento 0.9 98r. skasowany tak że radio wpadło na tylne siedzenie
( ofiar brak) historia
Opel Corsa 1.2 95r - historia
Są :
Renault Megan 1.4 16V 2003r.- pojazd małżonki
Kappa 2.0 20V + LPG oby jak najdłużej
Kiedyś napewno 20vT
Uno 1.1 Fire 96r. historia
Uno 1.0 94r. historia
Mondeo mk1 96r. historia (zerwany pasek rozrządu)
VW pssst b4 94r. historia
Kappa 2.4+ lpg 96r. historia
Seicento 0.9 98r. skasowany tak że radio wpadło na tylne siedzenie

Opel Corsa 1.2 95r - historia
Są :
Renault Megan 1.4 16V 2003r.- pojazd małżonki
Kappa 2.0 20V + LPG oby jak najdłużej

Kiedyś napewno 20vT