A może właśnie plebejską Lancią?

Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
A może właśnie plebejską Lancią?
Jak tak dalej pójdzie, to naród badzie miał taką opinię o kierowcach Lancii... jak o pożal się Boże kierowcach BMW, AUDI i innego niemieckiego badziewia...
A może właśnie już ma, tylko jeszcze o tym nie wiecie?pietrek125 pisze: ↑04 lut 2019, 16:41Jak tak dalej pójdzie, to naród badzie miał taką opinię o kierowcach Lancii... jak o pożal się Boże kierowcach BMW, AUDI i innego niemieckiego badziewia...![]()
Bardzo dziękuję za tak uprzejme zwrócenie uwagi. Szkoda tylko, że nie napisałeś, iż auto było zaparkowane na prywatnym terenie restauracji "Tarasowa". A ja przyjechałem nim chwilę wcześniej ze swoją wtedy jeszcze narzeczoną na własny ślub, który odbywał się w środku. Sam właściciel zaproponował, żebym zatrzymał się w ten sposób.pietrek125 pisze: ↑04 lut 2019, 12:57
Ale zaparkował zacnie......jak jakimś plebejskim Audi... jakby mógł to by wjechał do środka...
A gdzie lalka na masce i wstążeczkiDamianWarmia pisze: ↑07 lut 2019, 20:46Bardzo dziękuję za tak uprzejme zwrócenie uwagi. Szkoda tylko, że nie napisałeś, iż auto było zaparkowane na prywatnym terenie restauracji "Tarasowa". A ja przyjechałem nim chwilę wcześniej ze swoją wtedy jeszcze narzeczoną na własny ślub, który odbywał się w środku. Sam właściciel zaproponował, żebym zatrzymał się w ten sposób.pietrek125 pisze: ↑04 lut 2019, 12:57
Ale zaparkował zacnie......jak jakimś plebejskim Audi... jakby mógł to by wjechał do środka...
Taki detal, może faktycznie plebejski![]()
Co mam powiedzieć? Jest drugie wejście od frontu, otwarte dla wszystkich, to jest "zapasowe" z tyłu budynku, zresztą można było ominąć auto z lewej strony. Nie zamierza więcej tego komentować, bo jak ktoś będzie chciał szukać powodu do durnego czepiania się, to ja już nic na to nie poradzę. Najważniejsze, że wiesz lepiej i tego się trzymajmy. Mam w bardzo głębokim poważaniu takich osobników. Dużo zdrowia życzę.pietrek125 pisze: ↑08 lut 2019, 20:24A gdzie lalka na masce i wstążeczkiDamianWarmia pisze: ↑07 lut 2019, 20:46Bardzo dziękuję za tak uprzejme zwrócenie uwagi. Szkoda tylko, że nie napisałeś, iż auto było zaparkowane na prywatnym terenie restauracji "Tarasowa". A ja przyjechałem nim chwilę wcześniej ze swoją wtedy jeszcze narzeczoną na własny ślub, który odbywał się w środku. Sam właściciel zaproponował, żebym zatrzymał się w ten sposób.pietrek125 pisze: ↑04 lut 2019, 12:57
Taki detal, może faktycznie plebejski![]()
a tu wygląda jak "cywilna" i do tego matka z dzieckiem przeciskająca się pomiędzy Teresą a trawnikiem po śniegu, wiec jedno ciśnie się na usta...
![]()